Uniek concert voor de vervolgde kerk

 

Christelijk gemengde zangvereniging Jubilate Deo uit Woudenberg geeft in samenwerking met Open Doors een uniek concert voor de vervolgde kerk.  Het speciale concert zal gehouden worden op zaterdag 14 juni in De Fontein te Nijkerk.

Bewogenheid en affiniteit met vervolgde christenen, dat maakt dat Jubilate Deo het speciale concert voor de vervolgde kerk, intenser zal beleven dan andere concerten. De liederen zijn afgestemd op thema’s die spelen in de vervolgde kerk, zoals volharding en vergeving. Het koor, dat onder leiding staat van Marco den Toom, wordt tijdens het concert begeleid door een gelegenheidsorkest, Jubilate Deobestaande uit Jaap Kramer op vleugel en zang, Piet Nelemans op vleugel, Marcel van de Ketterij op orgel en Esther Oosterhuis-Kok op dwarsfluit. Ook de zussengroep Filiae treedt op.

U wordt verrast door prachtige luisterliederen en uiteraard is er gelegenheid voor samenzang. De toegang voor dit concert is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden voor een kinderproject van Open Doors in Colombia.

Reserveren is niet verplicht, maar als u zeker wilt zijn van een plaats, adviseren wij u om het reserveringsformulier voor het concert in te vullen of door te bellen met 0341-465 038. U ontvangt dan bovendien één gratis consumptie per kaartje, die u voor het concert kunt nuttigen. Reserveren  
 

 Wanneer:

Zaterdag 14 juni 19.30 uur

 Waar:

De Fontein, Ds. Kuypersstraat 2, 3863 CA Nijkerk

 Toegang:

GRATIS. De opbrengst van de collecte is voor een kinderproject van Open Doors in Colombia

zussengroep400

Marco den Toom120

      

Portret Piet 06120

     

Jaap Kramer 2120

estheralt