Kindermaterialen

Open Doors heeft verschillende spullen voor jou gemaakt waardoor je meer te weten komt over kinderen die het moeilijk hebben omdat ze christen zijn.
 

Posterboekje Ranglijst Christenvervolging

Christenvervolging vind je misschien een moeilijk woord. Het betekent dat je niet vrij bent om in de Here God te geloven. Dat het gevaarlijk is om op zondag naar de kerk te gaan. Of dat je niet in de Bijbel mag lezen. Sommige kinderen worden gepest omdat ze in de Here Jezus geloven. Op de Ranglijst Christenvervolging zie je de 50 landen waarin het voor christenen het moeilijkst is. Landen waar christenvervolging het zwaarst is, staan het hoogst op de lijst. Bestel de nieuwe kinderranglijst.  Om op te hangen in je kamer of in de klas. Ook op te vouwen als handig bewaarboekje met leuke landenweetjes en achtergrondinformatie.
 

Kinderkrant

De kinderkrant van Open Doors is een krant voor jou! Kijk hier voor meer informatie.
 

Kinderposter

Shi Jia en Shi En Mei uit China worden gepest op school omdat ze in de Here Jezus geloven. En de vader van Luka kwam in de problemen omdat hij Luka een christelijke naam wilde geven! Deze en veel meer verhalen staan op de nieuwe kinderposter! Hang hem op en kies bijvoorbeeld elke dag een kind uit voor wie je bidt. Een kaartje schrijven of tekening maken kan natuurlijk ook! Vraag deze kindermaterialen aan