Bestel gratis* de adventskalender

Net zoals vorig jaar kun je ook nu weer gratis* de omgekeerde adventskalender van Open Doors bestellen.

In plaats van dat je elke dag iets úit een vakje haalt, stop je er elke dag iets ín. Voor elk vakje dat je openmaakt, plak je een munt terug. Aan het einde van de maand heb je dan een mooi bedrag bij elkaar gespaard om christenen te helpen.

Je leest er alles over in het boekje dat je bij de adventskalender krijgt.

Ga jij de uitdaging aan?

Banner Adventskalender 2021

* Je betaalt slechts €2,99 verzendkosten, de adventskalender zelf is gratis! Tip: bestel er meteen een paar voor jouw kerk, familie of school.

Veelgestelde vragen over onze adventskalender

Heb je vragen over de Open Doors adventskalender? Hopelijk staan ze in dit lijstje. Staat je vraag er niet tussen, dan kun je altijd contact met ons opnemen om je vraag te stellen.

Adventskalender

 • Hoe werkt de Open Doors adventskalender?

  De Open Doors adventskalender is een omgekeerde adventskalender. Bij de adventskalender die je kent, haal je er een chocolaatje of cadeautje uit. De Open Doors adventskalender heeft echter lege vakjes achter de deurtjes. Op de vakjes staan foto’s van verhalen over kinderen die niet in de Here God mogen geloven. Die verhalen vind je terug in het bijgeleverde boekje. Voor elk vakje dat je openmaakt, plak je een munt terug.

  Aan het einde van de maand heb je dan een mooi bedrag bij elkaar gespaard waarmee je christenen kunt helpen door dit bedrag te doneren aan Open Doors. Wij zorgen ervoor dat jouw donatie terechtkomt bij mensen die onze hulp het hardst nodig hebben.

 • Hoeveel kost de Open Doors adventskalender?

  De Open Doors adventskalender kun je (bijna) gratis ontvangen! Alleen voor de verzendkosten vraagt gospel.nl bij het bestellen van de Open Doors adventskalender een klein bedrag (€2,99).

 • Wanneer kan ik de Open Doors adventskalender thuis verwachten?

  Vanaf 15 november worden de adventskalenders verstuurd en kun je deze dus op je deurmat verwachten.

  Omdat het einde van het jaar altijd een drukke periode is bij postbezorgers, hebben we helaas geen invloed op wanneer de kalender exact bij jou wordt bezorgd. De adventskalenders worden daarom door gospel.nl op tijd verstuurd (vóór de eerste adventszondag), zodat er wat speling is.