Bestel de Adventskalender van Open Doors

Deze Kerst is alles anders. We kunnen Kerst niet vieren zoals we gewend zijn. Daarom hebben we dit jaar iets nieuws bedacht: de omgekeerde Adventskalender.

In plaats van dat je elke dag iets úit een vakje haalt, stop je er elke dag iets ín. Bij elk vakje hoort een verhaal dat je samen kunt lezen. Tijdens de adventsperiode ontvang je ook af en toe een e-mail met een video of een creatieve verrassing. Zo leven we toch een beetje met elkaar naar Kerst toe!

Adventskalender

Haal de Open Doors Adventskalender bij jou in huis

Vul onderstaand formulier in om de Adventskalender gratis te bestellen. Je kunt de kalender uiterlijk een week na bestelling op jouw deurmat verwachten!

Na de adventsperiode ontvang je maandelijks de inspiratiemail van Open Doors. Als je deze liever niet ontvangt, is het altijd mogelijk je hiervoor af te melden.

Meerdere exemplaren bestellen?
Per persoon kun je één Adventskalender bestellen. Wil je meerdere Adventskalenders aanvragen voor bijvoorbeeld jouw kerk, school of bedrijf? Stuur dan een e-mail naar ambassadeurs@opendoors.nl.

Veelgestelde vragen

Heb je nog wat vragen over de Adventskalender? Hopelijk staan ze in dit lijstje. Je kunt ook altijd contact opnemen met Open Doors.

Adventskalender

 • Hoe werkt de Adventskalender

  De Open Doors Adventskalender is een omgekeerde adventskalender. Bij de adventskalender die je kent, haal je er een chocolaatje of cadeautje uit. Deze kalender heeft echter lege vakjes achter de deurtjes, waar je een euromunt inplakt. Elke dag lees je verhalen van de mensen op de foto. Deze kinderen en volwassenen hebben allemaal een bijzonder leven en delen daar meer over in het boekje dat bij de Adventskalender hoort. Hiermee hopen we jou een betekenisvolle Kerst te geven.

  Je kunt ervoor kiezen om iedere dag een euromunt in het vakje te plakken en aan het einde van de adventsperiode dit bedrag te doneren aan Open Doors. Wij zorgen ervoor dat jouw donatie terechtkomt bij mensen die onze hulp het hardst nodig hebben.

 • Hoeveel kost de Adventskalender?

  De Adventskalender kun je helemaal gratis aanvragen! Ook de verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

 • Kan ik een groot aantal Adventskalenders bestellen?

  Per persoon kun je één Adventskalender bestellen. Het is wel mogelijk om de Adventskalender in een grotere oplage te bestellen voor bijvoorbeeld een school, kerk of bedrijf. Misschien een bijzondere aanvulling op een Kerstpakket! Jouw verzoek kun je mailen naar ambassadeurs@opendoors.nl.

 • Wanneer kan ik de Adventskalender thuis verwachten?

  We versturen de kalenders op drie momenten: 11, 18 en 25 november.. Hij zou de volgende dag al op je deurmat kunnen vallen. Omdat het einde van het jaar altijd een drukke periode is bij postbezorgers, hebben we helaas geen invloed op wanneer de kalender exact bij jou wordt bezorgd. We versturen hem daarom op tijd (vóór de eerste adventszondag), zodat er wat speling is. Dit is ook meteen de reden waarom je tot uiterlijk 23 november de kalender kan bestellen.