Bestel de adventskalender 2022

Maak kennis met de omgekeerde adventskalender van Open Doors: de kalender waar je niet iets uithaalt, maar iets instopt!

Voor elk vakje dat je openmaakt, plak je een munt terug. Aan het einde van de maand heb je dan een mooi bedrag bij elkaar gespaard. Daarmee helpen we kinderen die het moeilijk hebben omdat ze geloven.

Je krijgt ook een boekje bij de adventskalender. In dit boekje staan onder andere verhalen van kinderen die vervolgd worden, mooie opdrachten en een spannend luisterverhaal.

Ga jij de uitdaging aan om je kalender vol te plakken?

Ja, ik bestel de adventskalender!

Adventskalender 2022

Veelgestelde vragen over onze adventskalender

Heb je vragen over de Open Doors adventskalender? Hopelijk staan ze in dit lijstje. Staat je vraag er niet tussen, dan kun je altijd contact met ons opnemen om je vraag te stellen.

Adventskalender

  • Hoe werkt de Open Doors adventskalender?

    De Open Doors adventskalender is een omgekeerde adventskalender. Bij de adventskalender die je kent, haal je er een chocolaatje of cadeautje uit. De Open Doors adventskalender heeft echter lege vakjes achter de deurtjes. Op de vakjes staan afbeeldingen uit verhalen over kinderen die niet in de Here God mogen geloven. Die verhalen vind je terug in het bijgeleverde boekje. Voor elk vakje dat je openmaakt, plak je een munt terug met een sticker eroverheen.

    Op 24 december heb je dan een mooi bedrag bij elkaar gespaard waarmee je christenen kunt helpen door dit bedrag te doneren aan Open Doors. Wij zorgen ervoor dat jouw donatie terechtkomt bij ons werk voor kinderen die vervolgd worden vanwege hun geloof.

  • Wanneer kan ik de Open Doors adventskalender thuis verwachten?

    Begin november worden de adventskalenders verstuurd. Bestel je hem na die tijd, dan kun je hem binnen een paar dagen op de deurmat verwachten. Het precieze bezorgmoment is ook afhankelijk van de drukte bij de postbezorgers.