Foto: Irakese vluchteling bidt in de kerk.
 

Gebedskalender

“Bid voor ons”

Bij iedere ontmoeting met de vervolgde kerk horen we altijd: “Bid voor ons”. Vervolgde christenen weten hoe belangrijk gebed is. Door te bidden krijgen ze de kracht en wijsheid op de momenten dat ze het nodig hebben. Door gebed weten we ons verbonden met de wereldwijde Kerk. Ons gebed versterkt vervolgde christenen. Met de gebedskalender van Open Doors kunt u iedere dag bidden voor onze vervolgde broeders en zusters. Bidt u mee?

Open Doors stuurt de gebedskalender 6 keer per jaar mee met het Open Doors Magazine. De gebedskalender heeft een handzaam formaat, zodat u deze bijvoorbeeld in uw bijbel kunt bewaren. Voor elke dag van de maand geven we een puntig en concreet gebedspunt waar u voor kunt bidden.

In het Open Doors Magazine leest u verhalen van vervolgde christenen en nieuws uit de vervolgde kerk. Iedere keer staat een land uit de Ranglijst Christenvervolging centraal. Ook houden we u op de hoogte van hoe het gaat met vervolgde christenen. Het Open Doors Magazine bevat daarnaast informatie over de laatste producten, evenementen en boeken van Open Doors.

De gebedskalender is online te bekijken. Wilt u een gebedskalender per post ontvangen? Abonneer u dan op het Open Doors Magazine. Abonneren