Nacht van Gebed 16-17 juni

Nacht van Gebed 16-17 juni

De man op deze foto is Denis uit Kenia. Drie jaar geleden raakte hij zwaargewond bij een aanslag op zijn kerk. Denis overleefde de aanslag ternauwernood. Open Doors-medewerkers bemoedigen hem en bidden voor hem.

Openlijk geweld tegen christenen neemt toe. Wij kunnen hen ondersteunen door gebed. Uw gebed maakt verschil voor uw vervolgde broeders en zusters! Luister tijdens de Nacht van Gebed naar hun verhalen en steun hen in gebed.

Organiseer zelf de Nacht van Gebed of doe mee met een groep bij u in de buurt.

 
Uw locatie aanmelden

Uw locatie aanmelden

Wilt u de Nacht van Gebed organiseren? Meld hier uw locatie aan!

Aanmelden 
Organiseer een Nacht van Gebed

Organiseer een Nacht van Gebed

Wilt u een Nacht van Gebed organiseren in uw kerk, familie of kennissenkring? Lees hier hoe u dit in zeven stappen doet.

7 stappen 
Hij organiseert

Hij organiseert

“Elk jaar vragen we een andere kerk om haar locatie beschikbaar te stellen voor de Nacht van Gebed. Er mogen nog veel meer christenen meedoen, maar volhardend bidden blijkt een moeilijke ‘oefening’ te zijn. Mijn gebed is dat vervolgde broeders en zusters staande zullen blijven in de Liefde van Christus.” Marcel, organisator Nacht van Gebed Nijverdal

Locaties

Locaties

De Nacht van Gebed wordt ook dit jaar weer op veel plaatsen georganiseerd. Deze locaties zijn toegankelijk voor iedereen die mee wil bidden. Bij de meeste locaties staat vermeld welke tijden ze hanteren.

Locaties