Nacht van Gebed

Nacht van Gebed

In de nacht van 16 op 17 juni bidden christenen samen voor de vervolgde kerk. Zij ontmoeten elkaar in kerken en huiskamers door heel Nederland en Vlaanderen. Zet u één nacht apart?

Dankzij Christus is heel de kerk wereldwijd verbonden. Uw gebed maakt verschil voor uw vervolgde broeders en zusters! Luister tijdens de nacht naar hun verhalen en steun hen in gebed. Organiseer zelf de Nacht van Gebed of doe mee met een groep bij u in de buurt.

Grotendeels digitaal
Nacht van Gebed-materialen kunt u grotendeels downloaden van de website. Gebedsboekjes voor deelnemers ontvangt u wel gewoon per post. Meld uw locatie nu aan, dan krijgt u eind maart toegang tot de speciale downloadpagina.

Aanmelden 
 
Sprekers

Sprekers

Een Open Doors-spreker komt tijdens de Nacht van Gebed graag langs op uw locatie. Hiervoor vragen wij een bijdrage van 25 euro, inclusief reiskostenvergoeding. Eind mei hoort u of de spreker beschikbaar is en wie er langskomt. Via het aanmeldformulier vraagt u een spreker aan.

Aanmelden 
Locaties

Locaties

Bidt u mee met een bestaande groep in uw buurt? Bekijk de kaart en ontdek waar de Nacht van Gebed in 2017 wordt georganiseerd.

Locaties