Open Doors België

De vervolgde kerk heeft uw steun nodig!
Open Doors België

Open Doors België

Ook vanuit België kunt u zich inzetten voor vervolgde christenen en betrokken raken bij het werk van Open Doors. De vervolgde kerk heeft uw gebed en bemoediging nodig. Hier vindt u informatie over een aantal specifieke activiteiten in België en mogelijkheden om vanuit Vlaanderen vervolgde christenen te steunen.

 

 
Nacht van Gebed

Nacht van Gebed

Eén keer per jaar mag België zijn ogen sluiten voor christenvervolging. Letterlijk. Tijdens de Nacht van Gebed kunt u met en voor vervolgde christenen bidden. Bid mee of organiseer een Nacht van Gebed!

Bidden in de nacht 
Giften vanuit België

Giften vanuit België

Uw gift maakt verschil in het leven van vervolgde christenen en maakt het werk van Open Doors mogelijk. U kunt een kind zijn eerste kinderbijbel geven, ervoor zorgen dat jonge christenen bijbelstudie kunnen volgen of traumazorg financiëren voor weduwen die hun echtgenoot verloren in geweld tegen christenen.

Geef. 
Presentaties en preken in België

Presentaties en preken in België

Als u in uw kerk of op uw vereniging aandacht wilt besteden aan de vervolgde kerk kan Open Doors een presentatie verzorgen. Sprekers van Open Doors vertellen over vervolgde christenen naar aanleiding van hun reizen. Ook kan een spreker van Open Doors op zondag voorgaan in de eredienst.

Presentaties & preken 
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Wilt u presentatiemogelijkheden of de mogelijkheden voor een preekbeurt van Open Doors in uw gemeente bespreken? Een actie opzetten om vanuit Vlaanderen vervolgde christenen te steunen? Of heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

Contact