Kom jij in beweging voor de vervolgde kerk in de Hoorn van Afrika?

Wat: Mountainbiken, hardlopen of wandelen in Kenia
Wanneer: 14 oktober tot en met 22 oktober 2022

In Afrika leven miljoenen christenen die hun geloof geheim moeten houden. In de Hoorn van Afrika (in het oosten van het continent) is vervolging zwaar. Leef je in een islamitisch gezin, maar bekeer je je tot het christendom? Dan loop je het risico om verstoten te worden, of erger. Ook zijn er grote gebieden waar volgelingen van traditionele godsdiensten eisen dat iedereen meedoet met hun rituelen. Als christenen weigeren, betalen ze daarvoor een hoge prijs. Deze christenen zijn onderdeel van hetzelfde Lichaam van Christus als jij.

Op reis met de Muskathlon

In het najaar van 2022 reizen we naar Kenia, een van de landen in het Oosten van Afrika. In dit land kom je in beweging voor alle (geheime) gelovigen in Afrika die onder druk leven. Jij wordt hun stem en jij zal een bemoediging zijn voor vele Afrikaanse christenen.

Tijdens de reis ontmoet je christenen uit verschillende Afrikaanse landen en trek je door Kenia om daar biddend (én sportend) een bemoediging te zijn voor de vervolgde kerk. Terwijl je fietst, rent of wandelt, steun je vervolgde christenen en krijg je de kans om iets van Jezus’ liefde uit te stralen en door te geven.

De Muskathlon is meer dan zomaar een reis en een sportieve prestatie. Heb je vragen over deze of een andere Open Doors Muskathlon? Kijk dan op de website van de Muskathlon of vul onderstaand formulier in. Wij nemen na het invullen van het formulier zo snel mogelijk contact met je op.