Indonesische christenen worden onderdrukt door radicale moslims. In sommige regio’s hebben radicale islamitische groeperingen het zelfs voor het zeggen. Moslimbekeerling lijden het meest onder vervolging, dit komt vooral door de druk vanuit hun families en van radicale moslims. Voor sommige christenen is de vervolging zo hevig dat ze niet langer thuis kunnen blijven.

Deze reis in het kort

Vertrekmaand:

februari 2023

Aanmelden mogelijk tot:

6 januari 2023

Aantal dagen:

11 dagen

Minimum aantal reizigers:

4

Maximum aantal reizigers:

6

Leeftijdscategorie:

18 t/m 72 jaar

Dit ga je doen

Hoe blijven christenen staande onder de zware druk van hun islamitische familie? Ontdek het tijdens deze reis. Veel van de christenen die je ontmoet vertellen hun persoonlijke verhaal. Jouw bezoek is een grote bemoediging voor hen. Je bidt samen en leest uit Gods Woord.

Dit is een prachtige reis voor iedereen die iets wil betekenen voor (vervolgde) christenen in Indonesië.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

 

Boek deze reis
De knop opent de website van Livingstone (in een nieuwe tab), onze partner die verantwoordelijk is voor het boekingsproces.

Groepsreis Indonesië 2023
Groepsreis Indonesië 2023

Excursies

Hoe mooi is het om niet alleen je vervolgde broers en zussen te ontmoeten, maar ook hun land te ontdekken? Bezoek verschillende toeristische plekken en ontdek de bruisende stad Jakarta.

Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn.

Do’s en don’ts

Met welke gewoontes moet ik in het land rekening houden? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

 

Boek deze reis
De knop opent de website van Livingstone (in een nieuwe tab), onze partner die verantwoordelijk is voor het boekingsproces.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond.

Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de deelnemers en krijg je alle informatie over het land en het programma.

Omdat we in het land waar je naartoe reist, met kwetsbare doelgroepen werken, zijn we extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid is daarom onderdeel van iedere boeking.

Zelf regelen

 Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (deze dient ná vertrek uit Indonesië, nog minstens 6 maanden geldig te zijn).
  • Inentingen, check: www.lcr.nl
Boek nu deze reis

“Een van de dingen die me zo verwondert, is de liefde van mijn christelijke vrienden. Het voelt alsof zij mijn nieuwe familie zijn, terwijl mijn biologische familie me in de steek liet.”

Wanda (een Indonesische gelovige)

Kosten

Voor €2.400,- reis jij met ons mee naar Indonesië. De prijs is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, ontbijt en diner. Exclusief drankjes, lunch en fooien (10-15 euro per dag).

Vragen?

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.