Land van de vier middeleeuwse Koningsteden, de eeuwenoude leer- en tapijtindustrie en het immense hooggebergte. Ook op de kleurrijke bazaars kom je ogen tekort. Ze vormen een groot contrast met de afgelegen bergdorpjes. Er zijn christenen die ondanks de gevaren langs dorpjes gaan om te vertellen over de Here Jezus.

Deze reis in het kort

Vertrekmaand:

april 2023

Aanmelden mogelijk tot:

3 maart 2023

Aantal dagen:

10 dagen

Minimum aantal reizigers:

4

Maximum aantal reizigers:

8

Leeftijdscategorie:

18 t/m 72 jaar

Dit ga je doen

Als iedereen zich tegen je keert omdat je christen bent, hoe houd je het dan vol? Tijdens deze reis ontmoet je lokale christenen. Sommige van hen kennen geen andere christenen in hun omgeving. Er zijn ook christen die juist op pad gaan om te evangeliseren, hoewel dat bij de wet verboden is. Waarom nemen christenen zo’n groot risico?

Ga mee op reis en ontdek het zelf in dit prachtige land.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

 

Deze reis is vol en kan niet meer worden geboekt! Wil je de vervolgde kerk ontmoeten? Bekijk en boek dan één van onze andere reizen.

Groepsreis Noord-Afrika lokale bevolking
Groepsreis Noord-Afrika souks

Excursies

Hoe mooi is het om niet alleen onze broers en zussen te ontmoeten, maar ook hun land te ontdekken? Tijdens deze reis bezoeken we een aantal toeristische plekken. Denk daarbij aan de souks (markten) van een van de koningssteden, de vallei met de duizend kasbahs en de indrukwekkende Todra-kloof.

Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn.

Do’s en don’ts

Met welke gewoontes moet ik in het land rekening houden? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

 

Deze reis is vol en kan niet meer worden geboekt! Wil je de vervolgde kerk ontmoeten? Bekijk en boek dan één van onze andere reizen.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond.

Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de deelnemers en krijg je alle informatie over het land en het programma.

Omdat we in het land waar je naartoe reist, met kwetsbare doelgroepen werken, zijn we extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid is daarom onderdeel van iedere boeking.

Zelf regelen

 Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (deze dient ná vertrek uit het land, nog minstens 6 maanden geldig te zijn).
  • Inentingen, check: www.lcr.nl

“God heeft mij uitgekozen en Hij geeft mij alles. Ik heb niets anders nodig dan de Here God.”

Een alleenstaande lokale christen

Kosten

Voor €1.750,- reis jij met ons mee naar Noord-Afrika. De prijs is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, ontbijt en diner. Exclusief drankjes, lunch en fooien (10-15 euro per dag).

Vragen?

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.