Christenen in Sri Lanka en omliggende landen staan zwaar onder druk. Christenen worden mishandeld, ontslagen of verdreven. En het geweld neemt alleen maar toe. Open Doors helpt lokale gelovigen om sterk te staan en vast te houden aan hun geloof in de Here God. Ook jij kan een groot verschil maken door er te zijn voor je broers en zussen.

Deze reis in het kort

Vertrekmaand:

oktober 2023

Aanmelden mogelijk tot:

1 september 2023

Aantal dagen:

8 dagen

Minimum aantal reizigers:

4

Maximum aantal reizigers:

6

Leeftijdscategorie:

18 t/m 72 jaar

Dit ga je doen

Deze reis is een mix van ontmoetingen met christenen en cultuur snuiven. Je ontmoet vervolgde christenen die je hun verhaal vertellen. Luister naar hen, bid voor hen en wees een bemoediging voor de vervolgde kerk. Daarnaast breng je bezoeken aan plaatsen die voor hen belangrijk zijn.

Laat je uitdagen, aanscherpen en bemoedigen.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

 

Boek deze reis
De knop opent de website van Livingstone (in een nieuwe tab), onze partner die verantwoordelijk is voor het boekingsproces.

Groepsreis Sri Lanka 2023
Groepsreis Sri Lanka 2023

Excursies

Hoe mooi is het om naast het ontmoeten van onze broers en zussen, ook hun land te ontdekken. Bezoek een aantal toeristische plekken, terwijl je al biddend door Sri Lanka reist.

Do’s en don’ts

Met welke gewoontes moet ik rekening houden in Sri Lanka? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

 

Boek deze reis
De knop opent de website van Livingstone (in een nieuwe tab), onze partner die verantwoordelijk is voor het boekingsproces.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond.

Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de deelnemers en krijg je alle informatie over het land en het programma.

Omdat we in het land waar je naartoe reist, met kwetsbare doelgroepen werken, zijn we extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid is daarom onderdeel van iedere boeking.

Zelf regelen

 Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (deze dient ná vertrek uit Sri Lanka, nog minstens 6 maanden geldig te zijn).
  • Inentingen, check: www.lcr.nl
  • Een visum. Meer informatie hierover ontvang je op de voorbereidingsavond.
Boek nu deze reis

“Wij verlangen niet iets van jullie, wij verlangen naar jullie.”

Een vervolgde christen

Kosten

Voor €2.150,- reis jij met ons mee naar Sri Lanka.

Vragen?

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.