De kerk en christenen in Vietnam staan al jaren continu onder druk. Hoe houden deze relatief nieuwe christenen zich staande terwijl zij worden bedreigd, gediscrimineerd, uitgesloten of aangevallen vanwege hun geloof? Tijdens de reis hoor je het uit de eerste hand. Je ontmoet Vietnamese christenen, wat voor hen zeker niet zonder gevaar is. Je bent een bemoediging voor onze broeders en zusters, die tegengewerkt worden door de overheid en hun volksgenoten.

Deze reis in het kort

Vertrekmaand:

november 2023

Aanmelden mogelijk tot:

22 september 2023

Aantal dagen:

11 dagen

Minimum aantal reizigers:

8

Maximum aantal reizigers:

12

Leeftijdscategorie:

18 t/m 72 jaar

Dit ga je doen

Deze reis is een mix van gelovigen ontmoeten en cultuur snuiven. Je ontmoet vervolgde christenen die je hun verhaal vertellen. Luister naar hen, bid voor hen en wees een bemoediging voor de vervolgde kerk. Daarnaast breng je bezoeken aan plaatsen die voor hen belangrijk zijn.

Laat je uitdagen, aanscherpen en bemoedigen.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

 

Deze reis is vol en kan niet meer worden geboekt! Wil je de vervolgde kerk ontmoeten? Bekijk en boek dan één van onze andere reizen.

Groepsreis Vietnam 2023
Groepsreis Vietnam 2023

Excursies

Hoe mooi is het om, naast je broers en zussen te ontmoeten, ook hun land te ontdekken. Wat dacht je van een bezoek aan de Mekongdelta? In dit bijzondere gebied speelt het leven zich voornamelijk af op het water en je kijkt er je ogen uit. Of breng een bezoek aan de Cu Chi Tunnels. In dit ondergrondse gangenstelsel trokken de Vietcong-leden zich tijdens de Vietnamoorlog terug toen de Amerikanen hen wilden uitschakelen.

Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn.

Do’s en don’ts

Met welke gewoontes moet ik in het land rekening houden? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

 

Deze reis is vol en kan niet meer worden geboekt! Wil je de vervolgde kerk ontmoeten? Bekijk en boek dan één van onze andere reizen.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond.

Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de deelnemers en krijg je alle informatie over het land en het programma.

Omdat we in het land waar je naartoe reist, met kwetsbare doelgroepen werken, zijn we extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid is daarom onderdeel van iedere boeking.

Zelf regelen

 Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (deze dient op het moment van het aanvragen van het visum, nog minstens 6 maanden geldig te zijn).
  • Inentingen, check: www.lcr.nl
  • Een visum. Meer informatie hierover ontvang je op de voorbereidingsavond.

“Toen mijn boeddhistische familieleden ontdekten dat ik christen was geworden, kwamen ze met een grote groep om me heen staan en sloegen me. Ze riepen dat ik een schande was voor de familie. Ik had pijn, maar ik kan Jezus Christus niet verlaten.”

Een christen uit Vietnam

Kosten

Voor €2.475,- reis jij met ons mee naar Vietnam. De prijs is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, ontbijt en diner. Exclusief drankjes, lunch en fooien (10-15 euro per dag). 

Vragen?

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.