Update: Helaas is deze reis vanwege het coronavirus geannuleerd. Wil je meer weten over reizen met Open Doors en de coronacrisis? We beantwoorden er zes vragen over.

In het prachtige Indonesië is er officieel godsdienstvrijheid, maar de praktijk wijst uit dat christenen deze vrijheid niet altijd ervaren. Dit komt doordat er op lokaal niveau andere, vaak islamitische, wetten gelden.

Hoe blijven christenen staande onder de zware druk van hun islamitische omgeving? Ontdek het tijdens deze reis. Veel van de mensen die je ontmoet vertellen hun persoonlijke verhaal. Jouw bezoek is een grote bemoediging voor hen! Je bidt samen en misschien lees je samen uit Gods Woord. Dit is een prachtige reis voor elke christen die iets wil betekenen voor vervolgde christenen in Indonesië. 

Hoe ziet de reis naar Indonesië er uit?

Focus: Gebed en ontmoeting 
Aantal dagen: 10 
Kosten: +/- …. 
Datum:  Geannuleerd vanwege corona
Grootte groep: 8 personen 

Mogelijke programmaonderdelen**:

  • Ontmoet christenen met een moslim- of hindoeïstische achtergrond; 
  • bezoek een kindertehuis; 
  • ontmoet kerkleiders en woon een dienst in een huiskerk bij;
  • maak een gebedswandeling door een grote stad;
  • ontdek iets van wat Open Doors doet in Indonesië.

Wat zeggen reizigers over deze reis?*** 

Een ontmoeting met een voorganger die rotsvast vertrouwde op zijn gebed en een God die verhoort, moedigt mij aan actiever zaken specifiek bij God te brengen. (Reiziger Mart**, 52 jaar) 

Reisprogramma was erg goed opgebouwd, eerste dagen veel gereisd en daarna iets meer rust. (Reiziger Lotte**, 28 jaar) 

Een heel mooi programma, heel afwisselend, veel verschillende aspecten en ontmoetingen, waardoor we breed beeld kregen. (Reiziger Ada**, 54 jaar

* Vanwege de veiligheid van ons werk kunnen we de reisdatum niet online vernoemen. Neem voor de exacte data contact met ons op.  

** De inhoud van het programma varieert.

*** Schuilnaam