Volg de Here Jezus in het beloofde land. Ontdek het land met mooie stranden en woeste, uitgestrekte woestijnlandschappen en heel veel prachtige natuurreservaten. Het land staat niet op de Ranglijst Christenvervolging.

Toch worden christenen in het land vervolgd. Er zijn verschillende groepen mensen die vijandig tegenover christenen staan.

Deze reis in het kort

Vertrekdatum:
maandag 8 augustus 2022

Aantal dagen:
10 dagen

Aanmelden mogelijk tot:
maandag 27 juni 2022

Minimum aantal reizigers:
6

Maximum aantal reizigers:
12

Leeftijdscategorie:
18 t/m 25 jaar

Dit ga je doen

Ontmoet leeftijdgenoten en luister naar hun boeiende verhalen. Sta naast elkaar en deel elkaars leven. Zet jouw kwaliteiten en talenten in om deze jongeren te helpen, bijvoorbeeld door praktische hulp te geven.

Bid voor hen, bemoedig hen en word zelf bemoedigd. Maak verschillende kerkdiensten mee en breng een bezoek aan de bijbelschool.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

 

Boek deze reis
De knop opent de website van Livingstone (in een nieuwe tab), onze partner die verantwoordelijk is voor het boekingsproces.

Excursies

Hoe mooi is het om naast het ontmoeten van onze geestelijke broers en zussen ook hun land te ontdekken! Denk hierbij aan een tour door de grote oude stad met een lokale gids, een bezoek aan de graftuin en de verkenning van de soek, de Arabische markt.

Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn.

Do’s en don’ts

Met welke gewoontes moet ik in het land rekening houden? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis. 

 

Boek deze reis
De knop opent de website van Livingstone (in een nieuwe tab), onze partner die verantwoordelijk is voor het boekingsproces.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond.

Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de deelnemers en krijg je alle informatie over het land en het programma.

Zelf regelen

 Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (deze dient nog 6 maand geldig te zijn na vertrek).
  • Inentingen, check: www.lcr.nl
  • Een visum. Meer informatie hierover ontvang je op de voorbereidingsavond.

Kosten

Je reis kost 1.970 euro inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, alle maaltijden, vervoer, entreegelden en fooien. Exclusief drankjes.

Je kunt de kosten van je reis bij elkaar sparen met behulp van crowdfunding. Vraag je familie, vrienden of mensen uit jouw kerk of ze jou en jouw reis naar de vervolgde kerk willen steunen. Na aanmelding ontvang je van ons de spelregels.

Vragen?

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.