Land van de vier middeleeuwse Koningsteden, de eeuwenoude leer- en tapijtindustrie en het immense Hooggebergte. Ook op de kleurrijke bazaars kom je ogen tekort. Ze vormen een groot contrast met de afgelegen bergdorpjes. Er zijn christenen die ondanks de gevaren langs dorpjes gaan om te vertellen over de Here Jezus.

Deze reis in het kort

Vertrekdatum:
dinsdag 25 oktober 2022

Aantal dagen:
10 dagen

Aanmelden mogelijk tot:
dinsdag 13 september 2022

Minimum aantal reizigers:
5

Maximum aantal reizigers:
16

Leeftijdscategorie:
18 t/m 72 jaar

Dit ga je doen

Als iedereen zich tegen je keert omdat je christen bent, hoe houd je het dan vol? Tijdens deze reis ontmoet je lokale christenen. Sommige van hen kennen geen andere christenen in hun omgeving. Er zijn ook christen die juist op pad gaan om te evangeliseren, hoewel dat bij de wet verboden is. Waarom nemen christenen zo’n groot risico?

Samen met lokale gelovigen bid je voor de kleine groep christenen in het land.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

 

Boek deze reis
De knop opent de website van Livingstone (in een nieuwe tab), onze partner die verantwoordelijk is voor het boekingsproces.

Groepsreis Noord-Afrika lokale bevolking
Groepsreis Noord-Afrika souks

Excursies

Hoe mooi is het om naast het ontmoeten van onze broers en zussen, ook hun land te ontdekken. Bezoek een aantal toeristische plekken, waarbij je kunt denken aan de souks van een van de koningssteden, de vallei met de duizend kasba’s en de indrukwekkende Todra kloof.

Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn. 

Do’s en don’ts

Met welke gewoontes moet ik in het land rekening houden? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis. 

 

Boek deze reis
De knop opent de website van Livingstone (in een nieuwe tab), onze partner die verantwoordelijk is voor het boekingsproces.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond.

Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de deelnemers en krijg je alle informatie over het land en het programma.

Zelf regelen

 Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (deze dient nog 6 maand geldig te zijn na vertrek uit Noord-Afrika).
  • Inentingen, check: www.lcr.nl

Kosten

Je reis kost 1.689 euro. Dit is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, ontbijt, diner, vervoer en entrees. Exclusief lunches, drankjes en fooien á 10 tot 15 euro per dag.

Vragen?

Heb je vragen over deze reis, bekijk dan de veelgestelde vragen over reizen met Open Doors. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via reizen@opendoors.nl.