Update: Helaas is deze reis vanwege het coronavirus geannuleerd. Wil je meer weten over reizen met Open Doors en de coronacrisis? We beantwoorden er zes vragen over.

De mooiste rijstterrassen vind je in Vietnam, de plantjes schitteren in de zon. Op de ondergelopen velden zijn mannen en vrouwen hard aan het werk. Zij onderhouden hun gezinnen met de opbrengsten van het veld. Maar wie christen wordt, maakt geen deel meer uit van de familie en moet zijn eigen boontjes doppen. 
 
Met Open Doors kun je op reis naar Vietnam. Hierna denk je ongetwijfeld met regelmaat terug aan de ontmoetingen met Vietnamese christenen. Andersom zullen zij ook jouw bezoek niet snel vergeten. Het is voor hen niet zonder gevaar om je te ontmoeten. Toch zijn ze bereid het risico te nemen. Jouw aanwezigheid bemoedigt hen. Kijk in hun ogen, luister naar hun ervaring met vervolging en laat weten dat je voor hen blijft bidden.*

Bijzonder aan deze reis is dat je ook kennismaakt met het werk onder vervolgde christenen in Vietnam. Lokale gelovigen vertellen je over de impact ervan. 

Hoe ziet de reis naar Vietnam er uit?

Focus:  Bidden en ontmoeten 
Aantal dagen: 11 
Kosten: Nog onbekend
Datum:  Geannuleerd vanwege corona
Grootte groep:  16 personen 

Wat zeggen onze reizigers over deze reis?*** 

De reis heeft mij veranderd door me te laten zien hoe belangrijk en krachtig gebed is. Ook besef ik nu hoe erg de christenen daar ons gebed nodig hebben, hoe dankbaar en afhankelijk ze daar ook van zijn. (Reiziger Nynke, 20 jaar) 

De reis heeft mijn ogen geopend voor de realiteit en dan niet van papier of internet, maar door de mensen echt te ontmoeten en hun verhaal te horen. De luxe en vrijheid die we hier hebben is voor mij niet meer allemaal vanzelfsprekend. (Reiziger Marianne, 65 jaar) 

Opnieuw is mijn hart geraakt door de verhalen en ontmoetingen. Ook de gesprekken binnen de groep waren bijzonder. Ik ga door met het doorgeven van mijn ervaringen en ontmoetingen in mijn omgeving. Samen met hen vormen we één lichaam. (Reiziger Ewout, 36 jaar) 

Het was een heel mooi en compleet programma. Voor mijn gevoel heb ik een breed overzicht gekregen van de situatie van broeders en zusters in het land. Het was indrukwekkend om hen te ontmoeten. De ontmoetingen waren gevarieerd. (Reiziger Irma, 36 jaar) 

* Een goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste 

** Vanwege de veiligheid van ons werk kunnen we de reisdatum niet online vernoemen. Neem voor de exacte data contact met ons op.

*** Schuilnaam