Het nieuwe kantoor van Open Doors is in gebruik genomen, maar ons pand is nog niet af. We hebben namelijk het verlangen om de verhalen van Open Doors te bewaren en door te geven. Om komende generaties te informeren en inspireren. Daarom bouwen we nog aan het Open Doors Bezoekerscentrum.

‘Op deze plek brengen we vervolgde christenen dichtbij’

Peter, medewerker Open Doors

Het Open Doors Bezoekerscentrum wordt een plek van getuigenissen, inspiratie, bemoediging en gebed. “Op deze plek brengen we vervolgde christenen dichtbij”, vertelt Peter. Hij werkt al tientallen jaren bij Open Doors.

“Het bezoekerscentrum vertelt het verhaal van de vervolgde kerk van het verleden en het heden. Hoe gevaarlijk was het om Bijbels te smokkelen naar Oost- Europa? Op welke manier beleven Noord-Koreanen hun geloof? Zo worden we aangespoord om ook voor de toekomst alles van God te blijven verwachten en vastbesloten en trouw ons werk voor de vervolgde kerk voort te zetten.”

Deel jij ons verlangen? Bouw dan mee!                                           

We hebben de basiskosten voor de bouw van het Bezoekerscentrum nu gedekt, zoals de hypotheek, het onderhoud en de bemensing. Maar het belangrijkste doel is om er echt een plek van steeds weer bemoedigende verhalen van te maken. We willen het Open Doors Bezoekerscentrum zo laagdrempelig mogelijk maken voor iedereen die meer wil leren over Open Doors, haar missie en de getuigenissen van vervolgde christenen.  

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Help je ons het verhaal van de vervolgde kerk te blijven delen? Maak dan een gift over voor de bouw en inrichting van het Open Doors Bezoekerscentrum. Bid je ook met ons mee voor een gebouw dat in alle opzichten onze missie ondersteunt? Hartelijk dank voor jouw betrokkenheid!

Heb je vragen of suggesties? Mail dan naar bouw@opendoors.nl.