Op klaarlichte dag werd de vader van Daniela (12) doodgeschoten. Als pastor verkondigde hij het evangelie en dat is in Colombia niet zonder risico. Open Doors helpt Daniela, haar moeder Alba en broertje Sebastian (5) met traumazorg en praktische hulp. Steun jij ons werk met een gift?

Eigenlijk horen we ze te weinig: verhalen over kinderen en tieners die al op jonge leeftijd moeilijke dingen meemaken omdat ze christen zijn. Toch zijn er wereldwijd vele kinderen en tieners die net als Daniela en Sebastian een ouder moeten missen. Of kinderen die met hun ouders moeten vluchten, omdat ze door dorpsgenoten worden bedreigd vanwege hun geloof. Of tieners die lijden onder verbaal of fysiek geweld.

Verder zonder vader

Daniela en haar broertje moeten verder zonder vader. Hun moeder Alba mist haar man elke dag. Open Doors probeert het rouwende gezin zo goed mogelijk te helpen. Onder meer met traumazorg en een nieuwe plek om te wonen.

Christenen bemoedigen en versterken

Vervolgde christenen bemoedigen, versterken en aanmoedigen om het evangelie te blijven verspreiden: dát is de kern van ons werk. Jouw gebed en financiële hulp zijn hierbij onmisbaar! Door de coronacrisis is op veel plekken noodhulp nodig. Christenen worden achtergesteld bij het uitdelen van voedsel of krijgen de schuld van het virus. Steun ons werk door een collecte in jouw kerk of met een gift.

Voor 33 euro geef je aan 10 kinderen, die dagelijks met vervolging te maken hebben, een bijbel cadeau.
Voor 150 euro biedt het Colombia Children’s Centre een maand lang bescherming, zorg en onderwijs aan een kind van een vervolgde kerkleider.