Op klaarlichte dag werd de vader van Daniela (12) doodgeschoten. Als pastor verkondigde hij het evangelie en dat is in Colombia niet zonder risico. Open Doors helpt Daniela, haar moeder Alba en broertje Sebastian (5) met traumazorg en praktische hulp. Steun jij hen met gebed?

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Bid voor mij

• Bid om dagelijkse kracht, troost en bemoediging voor Daniela, Sebastian en Alba.
• Bid ook om basisvoorzieningen als voedsel en een blijvend veilig onderkomen.
• Alba staat helemaal alleen voor de opvoeding van haar twee kinderen. Daarbovenop draagt ze de pijn van het verlies van haar echtgenoot.
• Daniela en Sebastian zijn getraumatiseerd door het zien van hun vermoorde vader. Bid om genezing, herstel en levenskracht.
• Bid om een toekomst vol van hoop voor Alba, Daniela en Sebastian.

Kinderen als Daniela bemoedigen en versterken

Daniela en haar broertje moeten verder zonder vader. Hun moeder Alba mist haar man elke dag. Open Doors probeert het rouwende gezin zo goed mogelijk te helpen. Onder meer met traumazorg en een nieuwe plek om te wonen.

Vervolgde christenen bemoedigen, versterken en aanmoedigen om het evangelie te blijven verspreiden: dát is de kern van ons werk. Jouw gebed en financiële hulp zijn hierbij onmisbaar! Door de coronacrisis is op veel plekken noodhulp nodig. Christenen worden achtergesteld bij het uitdelen van voedsel of krijgen de schuld van het virus. Steun ons werk door een collecte in jouw kerk of met een gift.

Voor 17 euro ontvangen vijf kinderen in de vervolgde kerk een eigen Bijbel.
Voor 40 euro ontvangt één kind in de vervolgde kerk een Kerstgeschenk.
Voor 160 euro  biedt het Colombia Children’s Centre een maand lang bescherming, zorg en onderwijs aan een kind van een vervolgde kerkleider.