De situatie wordt steeds nijpender voor Indiase christenen. Niet alleen de coronacrisis heeft de kerk in India lamgeslagen, ook de toenemende druk van hindoe-extremisten maakt het leven voor minderheden in India zwaarder.

Via Open Doors kun je christenen in India zelf bemoedigen. Laat weten dat je aan ze denkt en voor ze bidt. Je kunt in het algemeen schrijven of je richten tot een volwassene, kind of pastor. Open Doors stuurt jouw bericht door naar India, waar ze worden verspreid onder de christenen.

Wat kun je schrijven?

Schrijf een korte tekst in het Engels en gebruik ongeveer honderd woorden. Deel bijvoorbeeld een Bijbeltekst of bemoedigende boodschap of vertel iets over je eigen geloof. Deel niet je achternaam, (mail)adres of de naam Open Doors. Schrijf niet over politiek of de Indiase overheid.

In dit document vind je een aantal richtlijnen met betrekking tot het sturen van bemoedigingen. Er staan ook voorbeelden van Engelse (Bijbel)teksten die je kunt sturen.

Deel jouw tekst via onderstaand formulier. Wij zorgen ervoor dat dit ter bemoediging wordt aangeboden aan Indiase christenen. Helaas kunnen we geen directe terugkoppeling verzorgen, maar we hopen op termijn reacties van Indiase gelovigen in onze publicaties te plaatsen.