Bidden voor India

Christenen in India krijgen steeds meer te maken met vervolging. Het land is de afgelopen jaren dan ook enorm gestegen op de Ranglijst Christenvervolging. Ons gebed is hard nodig en daarom start Open Doors de tweejarige gebedscampagne 'Eén voor India' voor onze broers en zussen in India.

Gebedscampagne
'Eén voor India' is onderdeel van de wereldwijde tweejarige gebedscampagne voor de kerk in India. In twee jaar tijd wil Open Doors het werk van haar lokale partners in India uitbreiden. Ook willen we hen helpen om vervolgde christenen te bemoedigen met urgente praktische, geestelijke en juridische steun. Door deze steun worden de christenen voorbereid om de vervolging aan te kunnen. 

Met de naam ‘Eén voor India’ verklaren we ons één met de kerk in India. India ligt geografisch gezien ver verwijderd van Nederland en België, maar wij staan naast onze broeders en zusters. Wat hen overkomt, treft ons. 

Bid je met ons mee voor India? Schrijf je in voor de gebedsnieuwsbrief in het gele kader onder aan deze pagina. Houd ook onze website, het Open Doors Magazine en onze andere uitingen in de gaten voor nieuws en gebedspunten!

Meer informatie over India