‘Wat jullie dan in Mijn naam vragen, dat zal Ik doen, zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt’ – Johannes 14 : 13  

 Jouw gebeden worden verhoord! Dat beaamt vlogger Simon in de vlog van deze week. Hij is ervan overtuigd dat jouw gebeden verschil hebben gemaakt voor de mensen die het nodig hadden. Ben je benieuwd waarom hij dat denkt? Bekijk de vlog!

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Dankpunten:

  • Dank God voor al die keren dat Hij onze gebeden verhoorde. 
  • Dank voor elke vrijgelaten gevangene, voor elke christen die bemoedigd werd, voor de hulp die onze lokale partners konden bieden, voor de hoop die we elkaar kunnen geven. 
  • Dank God dat wij zomaar met Hem mogen praten, in gebed. Dank dat we Hem alles mogen vragen, in het vertrouwen dat Hij weet wat we nodig hebben, en dat ook geeft. 

Blijf bidden:

Op 26 maart 2020 deelden we voor het eerst een gebedsvlog. Sindsdien hebben we in 276 gebedsvlogs gebed gevraagd voor de vervolgde kerk. Dit is de laatste gebedsvlog. Uiteraard blijft gebed het fundament van ons werk. Want jouw gebed blijft hard nodig!