Heftig verhaal in de vlog van vandaag. Simon vertelt het ongelooflijke verhaal van Jashim uit Bangaldesh. Hij is christen en dat heeft zijn familie ontzettend boos gemaakt. En boze mensen doen soms nare dingen.

Jashim is nog maar 25 jaar oud, maar hij weet al heel goed wat het is om te lijden om Jezus’ wil. Jouw gebed laat hem weten dat hij (en zijn jonge gezin) niet alleen zijn.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Gebedspunten

  • Bid dat Jashim volledig geneest. Het herstel van de lichamelijke klachten gaat de goede kant op, maar hij heeft veel last van duizeligheid. Ook kan hij nog niet zo goed lopen.
  • Wil je bidden voor Aklima, de vrouw van Jashim, en hun drie kinderen? Ze waren gelukkig bij de ouders van Aklima toen Jashim werd aangevallen.
  • Bid voor de broers, zussen en ouders van Jashim. Zij vinden het onacceptabel dat Jashim christen is. Bid dat de liefde van de Here Jezus deze familie weer bij elkaar brengt.