Vind jij getuigen van Christus soms ook lastig? Collega Simon ervaart regelmatig hoe belangrijk het is om de ander te begrijpen, als je een boodschap goed wilt overbrengen. En dat geldt helemaal als je je geloof wilt delen.

Christenen in Indonesië hebben vaak islamitische buren, die anders denken en leven dan zij. Lokale partners van Open Doors helpen deze christenen. Door middel van trainingen leren ze hun buren beter begrijpen en horen ze hoe ze liefdevol kunnen getuigen van de Here Jezus. Bid je mee dat deze trainingen vruchtdragen?

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Dank- en gebedspunten

  • Bid voor de trainers. Vraag de Here God hen de juiste woorden te geven om christenen toe te rusten, zodat ze liefdevol getuigen van hun geloof.
  • Bid voor Indonesische christenen met een moslimachtergrond. Zij ervaren vaak veel tegenstand omdat zij tot geloof in de Here Jezus kwamen.
  • Dank voor het Indonesische echtpaar Agung* en Sarah*. Zij hielpen al honderden christenen met een moslimachtergrond groeien in het geloof. Bid dat de Here God leiders zoals zij beschermt.

* Schuilnaam