Geef aan je familie

Steun vervolgde broers en zussen met uw nalatenschap

Familieleden opnemen in uw testament is een keuze die voor de hand ligt. Maar wist u dat u ook iets kunt nalaten aan uw vervolgde broeders en zusters? Open Doors zet uw schenking wereldwijd in voor het versterken van de vervolgde kerk. Onder meer door het verspreiden van bijbels en christelijke boeken, uiteenlopende trainingen en praktische hulpverlening.

Indien u iets wilt nalaten aan een goed doel – bijvoorbeeld Open Doors – is het niet voldoende als u die wens zelf op papier zet. Daar is een officieel testament voor nodig, opgemaakt door een notaris. Uw testament is een persoonlijk document dat u in de toekomst altijd weer kunt wijzigen. Voor het opmaken van een testament kunt u een afspraak maken met een notaris bij u in de buurt.
 

Legataris of erfgenaam

U kunt Open Doors benoemen als (mede-)erfgenaam. Uiteraard bepaalt u zelf hoeveel erfgenamen u vastlegt en op welk percentage van uw nalatenschap zij straks recht hebben. Wilt u nu al bepalen welk vast bedrag, of bijvoorbeeld welke onroerende zaken u wilt schenken? Dan is schenken via een legaat de beste en meest eenvoudige vorm.

Open Doors is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor is Open Doors vrijgesteld van het betalen van erfbelasting (successierechten) over nalatenschappen. Dit betekent dat uw schenking volledig wordt gebruikt om vervolgde christenen te ondersteunen.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op via 0341-465000. Of stuur een e-mail naar: info@opendoors.nl. U kunt ook onderstaand formulier invullen om meteen uw wensen aan te geven.
*
*
*
*
*
*
*
*
*Verplichte velden
Verstuur