Muskathlon@home

Save the date! Op 29 augustus krijg jij de kans om op eigen manier een Muskathlon voor Open Doors in eigen omgeving te doen.

Wat is de Muskathlon@home?

Vanwege het coronavirus is het heel lastig om naar de vervolgde kerk te reizen. Maar het werk onder vervolgde christenen staat niet stil. Daarom blijven wij op de bres staan voor onze broers en zussen die vervolgd worden. Op 29 augustus gaan we dit doen, maar dan vanuit huis. Hardloop, zwem, fiets en/of wandel het aantal kilometers dat jij wil, zamel geld in voor een van de Muskathlons van Open Doors en versterk op jouw eigen manier de vervolgde kerk.

Hoe doe je mee?

  1. Ga naar de Muskathlon@home pagina op de website van de 4e Musketier.
  2. Kies voor welke Muskathlon (Zuid-Korea, Irak, Ethiopië of Sri Lanka) jij geld in wil zamelen en schrijf je in.
  3. Download het Muskathlon@home social media-template. Vul het template in, deel deze op je socials en in je omgeving, vertel iedereen dat je meedoet aan de Muskathlon@home en zoek sponsors.
  4. Begin met trainen!

29 augustus 2020

Op zaterdag 29 augustus voer jij jouw Muskathlon uit. In de omgeving, op het tempo, in de tijd en op de manier die je zelf kiest. Aan 4M laat je weten hoeveel kilometers je hebt afgelegd en hoeveel geld je hiermee op hebt gehaald.

Aan het eind van de dag zendt 4M een livestream uit. Dan hoor je hoeveel kilometers we hebben afgelegd en hoeveel geld er is opgehaald.

Wil jij je op eigen manier inzetten voor de vervolgde kerk? Dan is dit je kans!

 
 


Uw donatie is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.
Open Doors is een erkend Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI-nummer: 2204, RSIN: 002779250).