Muskathlon Sri Lanka


Wat: Mountainbiken, hardlopen of lopen in Sri Lanka
Wanneer: najaar 2022

AANMELDEN     ONDERSTEUN EEN DEELNEMER

Christenen worden op Sri Lanka behandeld als tweederangsburgers. Bekering wordt beschouwd als verraad aan je etniciteit. Families en gemeenschappen zetten hen onder druk om hun nieuwe geloof los te laten.

Christelijke kinderen zijn verplicht lessen over het boeddhisme of hindoeïsme te volgen. Wie niet meedoet aan boeddhistische feesten en rituelen, kan worden verstoten.

‘Jullie zijn het licht in de wereld. Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede daden zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de hemel.’ - Matteüs 5:14-16

Open Doors helpt de vervolgde kerk in Sri Lanka door traumahulp, praktische ondersteuning en verschillende trainingen. Ook jij kunt naast jouw vervolgde broeders en zusters gaan staan. Reis mee naar Sri Lanka, ontdek wat vervolging inhoudt, kijk vervolgde christenen in de ogen en hoor hun verhalen.

De Muskathlon is meer dan zomaar een reis en een marathon lopen. Heb je vragen over deze of een andere Open Doors Muskathlon? Kijk dan op de Muskathlon site of vul onderstaand formulier in. Wij nemen na het invullen van het formulier zo snel mogelijk contact met je op.