Pakistan - 07 november 2018

Asia Bibi: uit de cel naar onbekende locatie

PAKISTAN - Asia Bibi heeft de gevangenis verlaten. Dat meldt de Pakistaanse nieuwszender ARY News. Asia mag het land niet verlaten, maar zou naar een geheime locatie zijn gebracht. Veilig is de situatie allerminst. Dat het nieuws van haar vrijlatig is uitgelekt, kan opnieuw zorgen voor protesten en represailles voor christenen.

Contacten van Open Doors laten weten erg bezorgd te zijn over het feit dat naar buiten is gekomen dat Asia Bibi woensdag is vrijgelaten. "Onze contacten zijn erg met haar lot begaan en pleiten opnieuw vurig voor gebed. Voor bescherming voor Asia en haar gezin, en vooral dat de locatie waar ze zich bevindt ook echt geheim blijft", zegt Open Doors-directeur Maarten Dees.

Gerelateerde nieuwsberichten