Nigeria - 12 juni 2020

Charity staat er als moeder alleen voor

Herinner je je het verhaal van Charity uit Nigeria nog? Drie maanden geleden vroegen we je voor haar te bidden. Boko Haram-strijders ontvoerden Charity en hielden haar drie jaar lang gevangen. Na haar vrijlating duurde het erg lang voordat haar man haar weer accepteerde. Een traumatraining hielp bij het herstel van hun relatie.

Begin deze week kreeg Charity opnieuw een klap te verwerken: haar man overleed maandag aan een nieraandoening bij gebrek aan behandelingsmogelijkheden. Met zes kinderen staat Charity er nu alleen voor in het vluchtelingenkamp waar het gezin woont.

Gebedspunten

  • Bid om Gods troost en steun voor Charity en haar kinderen.
  • In het vluchtelingenkamp is nauwelijks toegang tot basisvoorzieningen als schoon water en voedsel. Bid dat de Here God voorziet in de behoeften van Charity en haar gezin.
  • Bid om vrede in Noord-Nigeria, zodat Charity en anderen naar huis kunnen.

Gerelateerde nieuwsberichten