Open Doors-dag 2017

Thema: Geloof in de toekomst van de kerk

Kun je nog geloven in de toekomst als je als kind wordt buitengesloten en gepest omdat je in de Here Jezus gelooft? Wat doet het met je als volwassene, als je jarenlang wordt vervolgd omdat je christen bent en welke impact heeft dat op je geloof? Ontdek de antwoorden tijdens de Open Doors-dag op 4 november in de Jaarbeurs in Utrecht, van 10.00-16.00 uur.

 
Aanmelden als bezoeker

Aanmelden als bezoeker

Tijdens de Open Doors-dag hoort u meer over de situatie van kinderen in de vervolgde kerk en delen vervolgde christenen hun ervaringen en de (geestelijke) lessen die ze hebben geleerd. Laat u inspireren door hun verhalen en geloof in de toekomst van de kerk! Voor kinderen van 4-12 is er een eigen kinderprogramma.

Aanmelden bezoeker 
Aanmelden als vrijwilliger

Aanmelden als vrijwilliger

De Open Doors-dag is alleen mogelijk dankzij de inzet van vele honderden vrijwilligers. Helpt u dit jaar mee? We zoeken onder meer kinderwerkers voor de verschillende groepen, kinderwerkstewards, zaalstewards en mensen voor de opbouw op donderdag en vrijdag en voor de afbouw op zaterdagavond.

Taken & aanmelden 
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over wat u kunt verwachten van de Open Doors-dag, wilt u meer weten over de kinderprogramma’s, zoekt u informatie over zitplaatsen, vertaling, ringleiding, of over uw tickets? Lees dan de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen 

 Zaterdag 4 november   |   Jaarbeurs Utrecht    |   10.00-16.00 uur   |   Zaal open vanaf 8.45 uur 

 De sprekers van deze dag maken we nog bekend