Open Doors-dag 2017

Open Doors-dag 2017

Thema: Geloof in de toekomst van de kerk

Kun je nog geloven in de toekomst als je als kind wordt buitengesloten en gepest omdat je in de Here Jezus gelooft? Wat doet het met je als volwassene, als je jarenlang wordt vervolgd omdat je christen bent en welke impact heeft dat op je geloof? Tijdens de Open Doors-dag hoort u meer over de situatie van kinderen in de vervolgde kerk. Ook delen vervolgde christenen hun ervaringen en de (geestelijke) lessen die ze hebben geleerd. Laat u inspireren door hun verhalen en geloof in de toekomst van de kerk! Kom op 4 november naar de Open Doors-dag.

Aanmelden 
 
Programma 2017

Programma 2017

Benieuwd naar het programma van de Open Doors-dag? In het hoofdprogramma delen sprekers uit Syrië en Kenia hun ervaringen en lessen. Voor kinderen van 4-12 is er een eigen kinderprogramma. Daarnaast zijn er diverse pauze-activiteiten waar u aan kunt meedoen. U bent van harte welkom!

Programma 
Aanmelden als vrijwilliger

Aanmelden als vrijwilliger

De Open Doors-dag is alleen mogelijk dankzij de inzet van vele honderden vrijwilligers. Helpt u dit jaar mee? We zoeken onder meer kinderwerkers voor de verschillende groepen, kinderwerkstewards, zaalstewards en mensen voor de opbouw op donderdag en vrijdag en voor de afbouw op zaterdagavond.

Taken & aanmelden 
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over wat u kunt verwachten van de Open Doors-dag, wilt u meer weten over de kinderprogramma’s, zoekt u informatie over zitplaatsen, vertaling, ringleiding, of over uw tickets? Lees dan de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen 
Sprekers

Sprekers

De Open Doors-dag draait om het verhaal van de vervolgde kerk. Wie kan dat beter overbrengen dan vervolgde christenen zelf? Frederick uit Kenia ontsnapte twee jaar geleden aan de dood. Priester Athanasios uit Syrië woont in de door oorlog verscheurde stad Homs. Hoe houden zij vol en hoe kijken ze naar de toekomst?

Meer over de sprekers 
Kinderprogramma

Kinderprogramma

Het thema van het kinderprogramma is: Draag je steentje bij! Kinderen van 4-12 horen verschillende verhalen van kinderen en gezinnen uit de vervolgde kerk. Ook gaat de Bijbel open en gaan we zingen, bidden en knutselen met elkaar. Er zijn programma’s voor kinderen in groep 1-3, 4-6 en groep 7-8.

Meer over kinderprogramma 
Bekendmaken

Bekendmaken

Helpt u mee om de Open Doors-dag bekend te maken in uw omgeving? Download de poster en stuur door aan familie en vrienden, plaats in het kerkblad, of print uit en hang goed zichtbaar op. (Het openen van de afbeelding kan even duren.)

Download poster