Open Doors-dag

Open Doors-dag

Negenduizend christenen in vrede en vrijheid bij elkaar. Frederick uit Kenia noemde het bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn. En dat zijn we! Wat een aangrijpende dag was het 4 november in de Jaarbeurs Utrecht. We hopen dat het voor alle bezoekers een inspirerende dag is geweest die aanzet tot geloof in de toekomst van de kerk.

2018: zaterdag 20 oktober
Ook in 2018 hopen we weer een Open Doors-dag te houden in de Jaarbeurs Utrecht. Noteert u de datum alvast in uw agenda? Zaterdag 20 oktober 2018.

 
Toespraken en foto’s

Toespraken en foto’s

Priester Athanasios uit Syrië, Frederick uit Kenia en voorganger Jurjen ten Brinke uit Amsterdam vertelden hun ervaringen en getuigenis tijdens de Open Doors-dag. (Her)beleef de dag met de gemaakte toespraken en foto’s.

Impressie 
Doe mee!

Doe mee!

Open Doors gelooft in de toekomst van de kerk. Ook geloven we dat christenen wereldwijd bij elkaar horen en elkaar tot steun moeten zijn. Daarom staan we op de bres voor vervolgde christenen. U ook?

Laat uw betrokkenheid merken!

Meedoen 
Ervaring bezoekers

Ervaring bezoekers

Ruim 8.000 mensen kwamen op 4 november naar de Open Doors-dag in Utrecht. Wat heeft indruk gemaakt op hen? We vroegen het aan enkele  willekeurige bezoekers.

Bezoekers & evaluatie