Over Open Doors

Over Open Doors

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

Open Doors werkt wereldwijd in zo’n vijftig landen. Daarnaast wil Open Doors westerse christenen betrekken bij de vervolgde kerk.

Open Doors doet dit omdat ze gelooft dat wanneer één lid lijdt, alle leden meelijden (1 Korintiërs 12:26) en omdat ze gelooft in de zendingsopdracht (Matteüs 28:19) en dat alle deuren openstaan voor het Evangelie.

Meer informatie 
 
Jaarverslag

Jaarverslag

Het werk van Open Doors bestaat uit drie pijlers: verspreiden van bijbels en christelijke boeken (distributie), het geven van training en het verlenen van praktische hulp. Bekijk ons jaarverslag!

Jaarverslag 
Geschiedenis

Geschiedenis

Het werk van Open Doors begint in 1955, als Anne van der Bijl op 27-jarige leeftijd een reis maakt door Polen. God roept hem met de woorden uit Openbaring 3:2: “Wees wakker en versterk het overige dat dreigt te sterven.”

Lees meer 
Open Doors Magazine

Open Doors Magazine

Ons magazine biedt u de mogelijkheid kennis te maken met vervolgde christenen. In het blad vertellen zij hun persoonlijke verhaal. Ook vindt u er achtergrondverhalen en kunt u lezen over de impact van ons werk.

Gratis abonnement 
Digitale nieuwsbrief

Digitale nieuwsbrief

Wilt u maandelijks het laatste nieuws uit de vervolgde kerk en acties van Open Doors in uw mailbox? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Hierin vindt u ook persoonlijke verhalen en in elke nieuwsbrief een schrijfactie voor een vervolgde christen.

Meld u aan 

Meer:   Anne van der Bijl   |   Vacatures   |   Aanvraagformulier   |   Contact          Open Doors op Twitter   Open Doors op Facebook   De RSS-feeds van Open Doors   Open Doors op YouTube