Predikantennetwerk

Verbonden met vervolgde collega’s

Verbonden met vervolgde collega’s

Met uw gemeente maakt u deel uit van de wereldwijde kerk. U weet ongetwijfeld dat een groot deel van die kerk wordt vervolgd. Speciaal voor predikanten en voorgangers biedt Open Doors het predikantennetwerk; een netwerk dat u verbindt met de vervolgde kerk. Zodat u hun verhalen kunt horen en waardevolle lessen kunt leren.

Het netwerk organiseert predikantendagen waar leiders uit de vervolgde kerk delen over hun geloof en leefwereld. Dit zijn sprekers die u anders niet vaak zult tegenkomen. Verder kunt u vervolgde christenen ontmoeten via onze inspirerende predikantenreizen naar gesloten landen. Leden van het netwerk ontvangen hiervoor een aanzienlijke korting. Verder ontvangt u de predikantennieuwsbrief met verhalen voor preken, gebedspunten en informatie over mogelijkheden om uw kerk verder toe te rusten rondom het thema vervolging. Deze ontvangt u maximaal 12 keer per jaar.

Ik word lid 
 
Preekschetsen

Preekschetsen

Open Doors biedt preekschetsen rondom het thema christenvervolging. Deze kunt u gebruiken in de eredienst.

Downloads 
Bijbelstudies

Bijbelstudies

Vervolging. Volharden in geloof. Ontferming. Strijd. De Bijbel biedt veel lessen over het thema van vervolging, tegenstand en volharden. Deze Bijbelstudies geven onderwijs en handvatten over deze thema’s en meer.

Downloads 
Artikelen over vervolging

Artikelen over vervolging

Naast preekschetsen en Bijbelstudies biedt Open Doors achtergrondartikelen over het thema vervolging. Wat is vervolging? Waar vindt het plaats? Hoe is het ontstaan en wat is de huidige situatie? zijn vragen die hierin onder meer aan bod komen.

Downloads