Doneer nu 
 
Presentaties

Presentaties

Gesteund worden door een christen die gevangen zit vanwege zijn geloof? Horen hoe de kerk standhoudt te midden van vervolging? Een presentatie over de vervolgde kerk geeft u meer dan verhalen over lijden, verdriet en hopeloosheid. Vervolgde christenen hebben een verhaal van moed en volharding. Zij kunnen hun verhaal zelf niet komen vertellen. Maar u kunt hun verhaal wél horen tijdens een presentatie van Open Doors.

Ja, ik nodig u uit 
 
Presentaties

Presentaties

Vervolgde christenen hebben een verhaal van moed en volharding. U kunt hun verhaal horen tijdens een presentatie van Open Doors. Er zijn verschillende mogelijkheden voor kinderen, jongeren, volwassenen en kerken.

Meer informatie 
Vervolgde christenvrouwen

Vervolgde christenvrouwen

Tabitha uit Nigeria verloor haar man. Hij werd vermoord vanwege zijn geloof. Als u wilt weten over wat zij en andere vervolgde christenvrouwen meemaken, is een presentatie van Women to Women iets voor u.

Meer informatie 
Jongeren & tieners

Jongeren & tieners

Ook voor tieners en jongeren zijn er speciale presentaties. Open Doors laat jongeren zien wat het betekent om niet in vrijheid te kunnen geloven. Hoe? Door video en verhalen van ontmoetingen met jonge christenen.

Meer informatie 
Kinderen

Kinderen

Bent u voor uw zondagsschool of klas op zoek naar kindermaterialen of projecten om te doen met kinderen? Heeft u interesse in een interactieve les? Open Doors komt graag langs om kinderen te vertellen over christenvervolging en wat zij kunnen doen om de vervolgde kerk te steunen.

Meer informatie 
Tijdens de dienst op zondag

Tijdens de dienst op zondag

Wilt u uw hele gemeente betrekken bij het verhaal van de vervolgde kerk? Dat kan door een spreker van Open Doors uit te nodigen voor een preek of bijdrage tijdens een eredienst of jongerendienst.

Meer informatie