Doneer nu 
 

Start een gebedsgroep!

Als gebedsgroep van Women to Women bepaalt u zelf waar en wanneer u bidt. U krijgt alle vrijheid om de gebedsgroep vorm te geven. U ontvangt elke twee maanden per e-mail actuele gebedspunten over vervolgde christenvrouwen. Wilt u zich aansluiten bij een bestaande groep die openstaat voor nieuwe vrouwen? Zie onderstaande lijst. Om de precieze locatie en gegevens van de contactpersoon te krijgen, kunt u een e-mail sturen of bellen met 0341-465000.

Aanmelden gebedspunten 
 
Terugblik Women to Women-dag

Terugblik Women to Women-dag

Op zaterdag 4 maart was de negende Women to Women-dag. Honderden vrouwen kwamen samen en luisterden naar Binal uit India. Bekijk hier de terugblik.

Terugblik 
Gebedsgroepen

Gebedsgroepen

Op dit moment zijn er honderden gebedsgroepen actief voor vervolgde christenvrouwen. Sluit u aan bij een bestaande groep bij u in de buurt of start zelf een nieuwe groep!

Doe mee 
Women walk for Women

Women walk for Women

Zet je in voor christenvrouwen in India! Ze worden vaak door hun hindoefamilie mishandeld of uitgestoten. Door ontwikkelprogramma’s en trainingen hebben ze meer kans op een baan.

Doe mee 
Stuur een kaartje naar Kusum

Stuur een kaartje naar Kusum

In vijf jaar tijd verloor Kusum haar man en zoontje. Haar hindoeïstische dorpsgenoten geven Kusum echter de schuld van hun dood, omdat ze christen is.

Schrijfadres 
Focusland 2017: India

Focusland 2017: India

De laatste jaren neemt het geweld tegen christenen door radicale hindoes toe. Ook hun eigen familie en vrienden accepteren bekering tot het christendom niet.

Lees meer 
Armbandjes en shawls

Armbandjes en shawls

We verkopen handgemaakte producten waarvan de opbrengst bestemd is voor de vervolgde kerk. Bijvoorbeeld handgemaakte shawls en kleurrijke armbandjes.

Producten voor vrouwen 
Bijbelstudies

Bijbelstudies

Wilt u met uw vrouwengroep aan de slag met thema’s uit de vervolgde kerk? Women to Women heeft verschillende Bijbelstudies samengesteld om onderwerpen uit de vervolgde kerk uit te diepen.

Bijbelstudies 
Bemoedigingsfoto's

Bemoedigingsfoto's

Bekijk de bemoedigingsfoto’s die gemaakt zijn op de Women to Women-dag 2015!

Foto's