Doneer nu 
 

Start een gebedsgroep!

Als gebedsgroep van Women to Women bepaalt u zelf waar en wanneer u bidt. U krijgt alle vrijheid om de gebedsgroep vorm te geven. U ontvangt elke twee maanden per e-mail actuele gebedspunten over vervolgde christenvrouwen. Wilt u zich aansluiten bij een bestaande groep die openstaat voor nieuwe vrouwen? Zie onderstaande lijst. Om de precieze locatie en gegevens van de contactpersoon te krijgen, kunt u een e-mail sturen of bellen met 0341-465000.

Aanmelden gebedspunten 
 
Gebedsgroepen

Gebedsgroepen

Op dit moment zijn er honderden gebedsgroepen actief voor vervolgde christenvrouwen. Sluit u aan bij een bestaande groep bij u in de buurt of start zelf een nieuwe groep!

Doe mee 
Bijbelstudies

Bijbelstudies

Wilt u met uw vrouwengroep aan de slag met thema’s uit de vervolgde kerk? Women to Women heeft verschillende Bijbelstudies samengesteld om onderwerpen uit de vervolgde kerk uit te diepen.

Bijbelstudies 
Badria uit Egypte

Badria uit Egypte

Badria is één van de vrouwen uit Egypte die worden achtergesteld of geïntimideerd door hun islamitische omgeving. Open Doors ondersteunt Egyptische kerken bij het geven van cursussen en microkredieten. Ook Badria volgde een cursus en kan daardoor in haar eigen onderhoud voorzien.

Video Badria 
Ontmoet Cankiz uit Centraal-Azië

Ontmoet Cankiz uit Centraal-Azië

Cankiz groeide op als moslim, haar vader was een  islamitisch geestelijke. Ze kwam tot geloof.

Ontmoet