Doneer nu 
 

Je bent dit jaar weer van harte welkom op de Women to Women-dag. ‘Onverhoorde gebeden’ is het thema.

Hoe behouden christenvrouwen uit India hun geloof, als ze zo onder druk worden gezet door radicale hindoes? En wat als bidden niet meer helpt? Een spreekster uit India komt vertellen over haar ervaring met vervolging.

Neem je ook een vriendin, zus, moeder of dochter mee?

Programma
In de ochtend spreekt Binal uit India. Ook deelt Ruud Kraan, directeur van Open Doors Nederland, uit Gods Woord. Er is mooie muziek onder leiding van de groep FaVor.

In de pauze is er gelegenheid om broodjes en drinken te kopen. Natuurlijk zijn er ook kraampjes met leuke producten om mee naar huis te nemen.

Het middagprogramma wordt ingevuld door onder meer ds. Ron van der Spoel.  Ook halen we op unieke wijze de Indiase cultuur naar Nederland.

Datum: 4 maart 2017
Plaats: De Basiliek in Veenendaal
Tijd: 10.00 – 15.45 uur
Kosten: Gratis toegang (wel even aanmelden)

Aanmelden
Om zeker te zijn van een plekje tijdens de Women to Women-dag, meld je nu aan! Na de aanmelding, ontvang je direct een bevestiging. Het toegangsticket ontvang je twee weken voor de Women to Women-dag.

Neem je iemand mee naar de Women to Women-dag? Gezellig! Je kunt maximaal vier andere vrouwen aanmelden.

Binal komt ook naar Zeeland!
Maandagavond 6 maart: Protestantse Gemeente Zaamslag (Zeeuws-Vlaanderen), 19.30-22.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden: langverwagt@solcon.nl of 0115-850660.

*
*
*
*
*
*
*


Vul hieronder de naam, volledig adres en e-mailadres (niet vergeten!) in van de vrouwen die je wilt aanmelden


Twee weken voor de Women to Women-dag ontvangen alle vrouwen hun ticket per e-mail. Heeft de vrouw voor wie je een ticket reserveert geen e-mailadres? Vul dan je eigen e-mailadres in.

*Verplichte velden
Verstuur