Wil je het Open Doors Bezoekerscentrum komen bezoeken? Reserveer dan hieronder jouw gratis ticket(s).

Het Open Doors Bezoekerscentrum is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Huisdieren zijn niet toegestaan, uitgezonderd wanneer het een blindengeleidehond of een geregistreerde hulphond betreft.

Reguliere openingstijden

Het Open Doors Bezoekerscentrum is standaard elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend. Eén keer per maand is het ook mogelijk om op zaterdag langs te komen. Dit is altijd de laatste zaterdag van de maand. Op maandag en dinsdag is het Open Doors Bezoekerscentrum gesloten.

Je boekt je tickets vooraf. Kies de gewenste bezoekdatum, selecteer het aantal tickets in een tijdslot en vul jouw gegevens in.

Er worden 4 rondleidingen per dag verzorgd. Aanvang:
10.00 uur
10.45 uur
13.30 uur
14.15 uur
De rondleiding en bezoek aan de expositie duurt anderhalf tot twee uur. Wil je eerst nog een kopje koffie/thee drinken? Dan willen je vragen om minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Prijzen

Je bezoek aan het Open Doors Bezoekerscentrum is gratis. Bij het boeken van een ticket is het wel mogelijk om een eenmalige gift over te maken. Die gebruiken we ter compensatie voor de onkosten voor de koffie/thee en het onderhoud van de collectie van het Open Doors Bezoekerscentrum.

Groepen

Een bezoek met een groep (kerkenraad, jeugd- of gebedsgroep) groter dan tien personen of buiten de reguliere openingstijden aan het Open Doors Bezoekerscentrum is op verzoek mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via 0341-465000.