Team Digitaal houdt zich bezig met sociale media, de website, apps en data. In dit dynamische team is ruimte voor een online stagiair(e).

Wat ga jij doen?

Met veel enthousiasme ga jij aan de slag om team Digitaal te ondersteunen en op die manier veel te leren. Jouw dag is nooit saai! Zo help je de ene dag mee met het plannen van onze e-mails en ben je de andere dag bezig om de juiste berichten in onze app te plaatsen. Ook bij onze social media kanalen krijg je alle ruimte om proactief mee te denken over de juiste content en het plaatsen van berichten.

Ook geven we je graag de ruimte om ervaring op te doen in de webcare van onze social media kanalen, mee te denken in de juiste reacties en in te spelen op vragen van onze volgers. Daarnaast nemen we je graag mee in het plaatsen van teksten, afbeeldingen en video’s op onze website. Uiteraard kun je ook gezellige dagstarts, fanatieke tafeltennispotjes en veel gezelligheid verwachten!

Wat vragen wij van jou?

Zowel van onze medewerkers als stagiair(e)s vragen we dat je leeft en werkt vanuit je geloof, actief lid bent van een kerk of gemeente en dat je je verbonden voelt met de vervolgde kerk en je herkent in onze zeven kernwaarden.

Voor deze functie zien we daarnaast graag dat je beschikt over de volgende kennis, vaardigheden en
eigenschappen:

  • Je legt makkelijk contact met mensen en bent betrouwbaar en integer
  • Je denkt proactief mee en bent gedreven
  • Je straalt plezier uit in wat je doet
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

Hoe werken wij?

Dit is Gods werk, wij zijn Zijn medearbeiders, we doen ons werk biddend in afhankelijkheid van Hem!
Gebed neemt een grote plaats in binnen onze organisatie. We maken effectief gebruik van elkaars
kennis en talenten. We bouwen aan hoge professionaliteit en kwaliteit, we nemen verantwoordelijkheid
en zijn daarop aanspreekbaar.

Tegelijkertijd denken we met elkaar mee en zetten we samen de schouders eronder. De structuur is een hulpmiddel, die is plat met zo kort mogelijke lijnen. Tegelijk zijn discipline en correcte besluitvorming voor ons belangrijk.

Stagelopen bij Open Doors geeft je een unieke kans om de vervolgde kerk te ondersteunen met jouw talenten. Het is mogelijk om in overleg een deel van je stagetijd te werken vanuit huis.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Hidden
Naam(verplicht)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Na verzending van je sollicitatie ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Krijg je deze mail niet, of ontvang je binnen een week geen inhoudelijke reactie, neem dan contact op met team HR via vacature@opendoors.nl