De medewerkers van de frontoffice zijn de gastheren en gastvrouwen van de organisatie, of het nu gaat om telefonisch contact, per e-mail of persoonlijk. Op een warme en mensgerichte manier zoeken zij de verbinding met onze achterban. Op deze manier willen we zo veel mogelijk christenen in Nederland en Vlaanderen voor langere tijd betrekken bij onze missie: het ondersteunen van de vervolgde kerk.

Wat ga jij doen?

Als medewerker frontoffice onderhoud je contact met onze achterban (supporters, ambassadeurs, en sprekers) en handel je vragen van relaties kundig en snel af. Daarbij ga je proactief te werk. Je coördineert de sprekersverzoeken en hebt nauw contact met de sprekers. Je benadert relaties, signaleert kansen en speelt daar direct op in. Ook outbound bellen maakt onderdeel uit van je werk. Je brengt vernieuwende, creatieve manieren mee om relaties actiegericht van dienst te zijn. ‘Van elke relatie een tevreden relatie maken’ is voor jou de ultieme uitdaging.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Wat vragen wij van jou?

Voor het werken bij Open Doors vragen we van onze medewerkers dat je leeft en werkt vanuit je geloof, actief lid bent van een kerk of gemeente en dat je je verbonden voelt met de vervolgde kerk en je herkent in onze zeven kernwaarden.

Voor deze functie zien we daarnaast graag dat je beschikt over de volgende kennis, vaardigheden en
eigenschappen:

  • Je denkt en werkt op mbo+ niveau.
  • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke (commerciële) omgeving met klantcontact
  • Aantoonbare ervaring met outbound bellen is een pré
  • Je bent sociaal, proactief en resultaatgericht en straalt plezier uit in je werk.
  • Je kunt goed plannen en organiseren en weet ook onder druk vriendelijk en accuraat te blijven.
  • Je kunt zorgvuldig, snel en correct een gesprek voeren en registreren (bij voorkeur in Salesforce).
  • Je kunt goed omgaan met een wisselende werkdruk.
  • Je bent bereid om af en toe ’s avonds of in het weekend te werken.

Hoe werken wij?

Dit is Gods werk, wij zijn Zijn medearbeiders, we doen ons werk in afhankelijkheid van Hem! Gebed neemt een grote plaats in binnen onze organisatie. We maken effectief gebruik van elkaars kennis en talenten. We bouwen aan hoge professionaliteit en kwaliteit, we nemen verantwoordelijkheid en zijn daarop aanspreekbaar.

Tegelijkertijd denken we met elkaar mee en zetten we samen de schouders eronder. De structuur is een hulpmiddel, met zo kort mogelijke lijnen. Efficiënt overleg en heldere besluitvorming vinden we belangrijk.

Werken bij Open Doors geeft je een unieke kans om de vervolgde kerk te ondersteunen met jouw talenten. Op ons kantoor in Ermelo werken we met zo’n vijftig collega’s. Het is mogelijk om een deel van je werktijd te werken vanuit huis.

Voor deze functie krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald in schaal 7 met een minimum salaris van € 2.636,04 en maximaal € 3.403,14 bruto per maand (bij een fulltime dienstverband van 40 uur).

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Open Doors verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van een VOG en referenties kan deel uitmaken van de procedure.

Hidden
Naam(verplicht)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Na verzending van je sollicitatie ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Krijg je deze mail niet, of ontvang je binnen een week geen inhoudelijke reactie, neem dan contact op met team HR via vacature@opendoors.nl