Binnen het dynamische marketing- en communicatieteam van Open Doors werken we sinds een paar jaar met het in-house opzetten van videoproducties. Vanwege groei in het werk en nieuwe initiatieven zijn we ter ondersteuning van de videomanager op zoek naar een videospecialist.

Wat ga jij doen?

Je geeft operationele ondersteuning aan de videomanager: je doet de voorbereidingen van productiedagen en assisteert ter plekke. Ook werk je mee aan verschillende videoproducties: van het live streamen van events als de Open Doors-dag en de Avond van gebed, tot aan het filmen en editen van campagnevideo’s en (online) videocontent.

Daarnaast denk je samen met de videomanager na over het uitwerken van nieuwe videoconcepten en is er ruimte voor ontwikkeling in motion design.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Wat vragen wij van jou?

Voor het werken bij Open Doors vragen we van onze medewerkers dat je leeft en werkt vanuit je geloof, actief lid bent van een kerk of gemeente en dat je je verbonden voelt met de vervolgde kerk en je herkent in onze zeven kernwaarden.

Voor deze functie zien we daarnaast graag dat je beschikt over de volgende kennis, vaardigheden en
eigenschappen:

 • Je hebt passie voor (het creëren van) goede visuele verhalen
 • Je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig aan de slag
 • Je bent kritisch en het oog voor detail
 • Het Adobe-pakket kent geen geheimen voor je
 • Uitstekende kennis en ervaring met Final Cut Pro
 • Kennis van studiotechniek zoals (beeld)mixers, HDMI en SDI-bekabeling
 • Ruime ervaring met motion design is een pré
 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • 2-5 jaar werkervaring en een aantoonbaar portfolio
 • Beschikking over een rijbewijs
 • Flexibiliteit in werktijden: soms is het nodig om buiten kantoortijden door te werken in verband met opnames op evenementen
 • Je bent bereid om 1-2 keer per jaar te reizen naar de vervolgde kerk om ook daar te ondersteunen in videoproducties

Hoe werken wij?

Dit is Gods werk, wij zijn Zijn medearbeiders, we doen ons werk in afhankelijkheid van Hem! Gebed neemt een grote plaats in binnen onze organisatie. We maken effectief gebruik van elkaars kennis en talenten. We bouwen aan hoge professionaliteit en kwaliteit, we nemen verantwoordelijkheid en zijn daarop aanspreekbaar.

Tegelijkertijd denken we met elkaar mee en zetten we samen de schouders eronder. De structuur is een hulpmiddel, met zo kort mogelijke lijnen. Efficiënt overleg en heldere besluitvorming vinden we belangrijk.

Werken bij Open Doors geeft je een unieke kans om de vervolgde kerk te ondersteunen met jouw talenten. Op ons kantoor in Ermelo werken we met zo’n vijftig collega’s. Het is mogelijk om een deel van je werktijd te werken vanuit huis.

Voor deze functie krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald in schaal 8 met een minimum salaris van € 2.839,- en maximaal € 3.812,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband van 40 uur).

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.

Open Doors verwacht van haar medewerkers dat zij zich integer gedragen en zorgvuldig rekening houden met de rechten en belangen van anderen. Het opvragen van een VOG en referenties kan deel uitmaken van de procedure.

Hidden
Naam(verplicht)
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

Na verzending van je sollicitatie ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Krijg je deze mail niet, of ontvang je binnen een week geen inhoudelijke reactie, neem dan contact op met team HR via vacature@opendoors.nl