De beelden kunnen je niet ontgaan zijn: de taliban die oprukken, wanhopige Afghanen die er alles aan doen om hun land uit te komen en de chaos die (opnieuw) is uitgebroken in Afghanistan. Misschien herken je de gedachte ‘Ik wil zo graag iets doen, maar wat?’.

De beelden geven ons misschien een machteloos en hulpeloos gevoel, maar we staan er niet alleen voor! We mogen ons vasthouden aan de levende God, aan Hem die alles in Zijn hand heeft.

We geloven in de kracht van gebed en we geloven dat wij deel zijn van het Lichaam van Christus. Als we íets kunnen doen dan is het samen bidden. Daarom organiseerde Open Doors op vrijdag 20 augustus om 20.00 uur een gebedsbijeenkomst voor Afghanistan in de Schuilplaats in Ede.

Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

Was je in Ede aanwezig? Dan willen we je heel erg bedanken voor je komst en voor je gebed. Maar ook als je niet aanwezig was, maar op een andere locatie hebt meegebeden voor Afghanistan, dan willen we je daar heel erg voor bedanken.

Laten we onze broeders en zusters in Afghanistan niet vergeten en hun ook de komende tijd in onze gebeden meenemen.