Hoe combineer je een buitenactiviteit, inspirerende quotes, teamwork en heftige verhalen uit de vervolgde kerk? Organiseer met je (vriendinnen)kring een Walk for Persecuted Women en ontdek het zelf.

Wij werden verstoten uit ons dorp omdat we christen zijn. Het leven was echt niet makkelijk voor ons.

Rita uit India

Hoe organiseer je de Walk?

Met de Walk for Persecuted Women kom je letterlijk in beweging voor vrouwen uit de vervolgde kerk. Al wandelend of hardlopend zamel je geld in voor speciale vrouwenprojecten van Open Doors. Kom jij in actie?

 1. Vraag de gratis materialenbox aan
 2. Prik een datum waarop je de Walk houdt
 3. Nodig familie, vrienden en gemeenteleden uit
 4. Kom met de Walk in beweging
 5. Stuur ons na afloop een foto op van jouw Walk

Doe je liever mee aan een bestaande Walk? Dat kan ook. Bekijk het overzicht met de Walks die op de planning staan. Wie weet, vindt er een plaats in jouw buurt.

Walk for Persecuted Women

 • Ik heb een andere vraag over de Walk

  Stuur een e-mail naar info@opendoors.nl of neem contact op via 0341 465 000.

 • Waarom in beweging voor vrouwen?

  In de categorie vervolgde christenen, zijn meisjes en vrouwen extra kwetsbaar. Dit komt naar voren uit het jaarlijkse onderzoek dat we doen naar genderspecifieke christenvervolging. Vervolging van vrouwen is vaak complex, gewelddadig en verborgen. In tegenstelling tot vervolging van mannen. Die is doelgericht, ernstig en zichtbaar.

  In antwoord op deze schrijnende feiten, wil Open Doors jou stimuleren om je over landsgrenzen heen aan hen te verbinden. Met de Walk ga je die uitdaging op een sportieve manier aan.

 • Wat doet Open Doors met de opbrengsten van mijn Walk?

  Wanneer je een Walk for Persecuted Women organiseert of sponsort, zamel je geld in voor het werk van Open Doors onder vrouwen in de vervolgde kerk. Waar wordt dit geld voor gebruikt? We bieden traumazorg aan slachtoffers van seksueel geweld.

  Andere vrouwen leren wat hun rechten zijn of krijgen lees- en schrijfles. Weer anderen leren een beroep zodat ze op eigen benen kunnen staan. De Indiase Rita volgde zo’n training en ze zegt daarover: “Toen ik over deze training hoorde, meldde ik me aan en sindsdien heb ik veel geleerd. Ik ben zo dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen!”