Bijbelschool Vietnam

 

De meeste christenen in Vietnam wonen in inheemse gebieden waar  de lokale overheid veel invloed heeft. De communistische regering houdt christelijke activiteiten goed in de gaten. Vooral bekeerlingen hebben het moeilijk. Zij worden vaak bedreigd en door hun familieleden verbannen. De christenen hebben behoefte aan Bijbels onderwijs en christelijke materialen om hun geloof te versterken.

Open Doors ondersteunt een Bijbelschool die in het geheim elk jaar trainingen biedt over discipelschap en leiderschap aan ruim 2.228 studenten. De studie duurt anderhalf tot twee jaar, afhankelijk van de reismogelijkheden en het basisonderwijs van de student. Onderwerpen van het studieprogramma zijn: het Oude en het Nieuwe Testament, exegese en het delen van het evangelie. De meeste studenten zijn kerkleiders die andere gelovigen trainen en het onderwijs weer doorgeven aan hun kerkleden.
 

Help mee

Met uw hulp stellen we christenen in Vietnam in staat om sterk te staan, hun samenleving op te bouwen en om te zien naar hun omgeving.
  

Doneer     Projectinfo 

*
*

Vul uw giftbedrag in hele euro’s in

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*Verplichte velden
Ga verder