Aardappelfabriek, garage voor smokkelauto’s, kantoorgebouw. Dat is in het kort de geschiedenis van ons pand in Ermelo. Na bijna 50 jaar is het hard aan een opknapbeurt toe. Daarom gaan we het vernieuwen, met een bijzonder verlangen. We willen een kantoor dat een verhaal vertelt: het verhaal van de pioniers van Open Doors. Deelt u dat verlangen? U kunt meebouwen!

Ook de komende decennia willen we ons vanuit Nederland voor de vervolgde kerk inzetten. Nu ons kantoor hard aan renovatie toe is, hebben we een pand ontworpen met oog voor degelijkheid, duurzaamheid en… dankbaarheid. Want in ons vernieuwde kantoor willen we het verhaal van de oprichter van Open Doors, Anne van der Bijl, en hen die in zijn voetspoor volgden, zichtbaar en tastbaar maken, als een blijvende herinnering. En dan de deuren wijd open gooien voor iedereen die zich door dat verhaal wil laten inspireren.

Bouwt u mee?
We zien erg uit naar ons vernieuwde kantoor. De plannen zien er mooi uit en een enthousiaste groep medewerkers werkt de inrichting van het expositiegedeelte uit. Maar de weg ernaartoe is nog best spannend. Zo hebben we nog ruim twee miljoen euro nodig om de verbouwing te bekostigen. Daarbij spraken we af: die investering mag absoluut niet ten koste gaan van onze ondersteuning aan de vervolgde kerk! Daarom vragen we u om hulp. Dat kan op verschillende manieren:
  • Bid – Bid met ons mee voor een gebouw dat in alle opzichten bijdraagt aan onze missie.
  • Geef – Alle financiële steun die we kunnen krijgen, is welkom. Hiernaast kunt u een donatie doen. 
Op de hoogte blijven
Hartelijk dan voor uw betrokkenheid. In 2020 hopen we ons 65-jarig jubileum te vieren met de opening van ons vernieuwde kantoor. Op de pagina over de verbouwing houden we op de hoogte van de vorderingen.