SSTS-training India

Veel christenen hebben te maken met vervolging. Vooral christenen met een hindoeïstische achtergrond worden zwaar vervolgd. Ze worden bedreigd en mishandeld. Familieleden, dorpsgenoten en hindoeleiders proberen hen te dwingen om terug te keren naar het hindoeïsme.

Daarnaast zijn christelijke vrouwen een kwetsbare groep. Diegenen die op het platteland wonen, zijn meestal analfabeet en bezitten weinig Bijbelkennis. Hun talenten worden onderschat, waardoor ze zelden actief zijn in de kerk en deze kunnen versterken.

In samenwerking met lokale partnerorganisaties biedt Open Doors SSTS-seminars aan verschillende groepen christenen om hen te bemoedigen en te versterken. Christenen krijgen in een 4-daagse training inzicht in vervolging en leren Bijbelse principes om te blijven volharden in hun geloof. Het doel is om dit jaar 6.000 kerkleiders en 1.200 vrouwen van kerkleiders te onderwijzen.
 

Help mee

Vervolgde christenen in India vragen om het organiseren van SSTS (Sterk Staan Tijdens de Storm) - trainingen. Met uw hulp stellen we christenen in staat om sterk te staan in hun geloof en de kerk te versterken.
 

Doneer     Projectinfo 

*
*

Vul uw giftbedrag in hele euro’s in

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*Verplichte velden
Ga verder