“Ik schrijf deze brief met pijn in mijn hart. Irak staat in brand. Ik vind het doodeng; wat gaat er gebeuren? Zijn mijn vrouw en kinderen veilig?”

Muskathlon-box

De Muskathlon naar Irak gaat dit jaar helaas niet door. Dat vinden we ontzettend jammer, en wij niet alleen... De muskathleten waren druk bezig om mensen enthousiast te maken voor de Muskathlon en daarmee het werk van Open Doors in het Midden-Oosten te steunen. Een van de manieren waarop ze dit deden, was door de Muskathlon-box uit te delen. 

Hoe werkt het?

De box bevat brieven van Mustafa, een christen uit Irak. Gedurende een paar weken neemt hij je mee op reis door zijn land, geteisterd door oorlog en IS. Aan de hand van video’s en raadsels leer je hem en zijn situatie steeds beter kennen

Je ontvangt deze box nu gratis als je een maandelijkse incasso afgeeft voor het werk van Open Doors in Irak en Syrië. Vul bovenstaand formulier in, dan krijg je de Muskathlon-box thuisgestuurd. In die box vind je een brief met verdere instructies. Drie weken na jouw bestelling krijg je een eerste e-mail die met deze box te maken heeft. Vul je gegevens dus nauwkeurig in!