'Als ik zeg dat ik christen ben, word ik doodgeschoten'

Noord-Korea staat op de eerste plaats van de Ranglijst Christenvervolging. Er is geen plek op aarde waar het gevaarlijker is om christen te zijn. Christenen leven in het diepste geheim. Zelfs ouders kunnen hun kinderen niet over de Here Jezus vertellen zonder gevaar te lopen.

We vinden het belangrijk om over de nood van christenen in het land te vertellen én wat wij doen om hen te helpen. Elk jaar komen er veel giften binnen voor onze medechristenen in het land, zelfs zoveel dat we het niet allemaal kunnen besteden aan ons werk in Noord-Korea. Daarom besteden we het geld dat binnenkomt voor dit project aan projecten en christenen wereldwijd, daar waar het op dat moment het meest nodig is. U kunt denken aan projecten die sterk overeenkomen met ons werk in Noord-Korea. Soms zijn dit projecten waar we nooit over kunnen schrijven omdat dit te gevaarlijk is. Dankzij uw gift kunnen we uw broers en zussen toch met lectuur, noodhulp, opvang en trainingen ondersteunen.

Wat doet Open Doors?
Open Doors helpt christenen in Noord-Korea onder andere overleven door het verstrekken van voedsel, medicijnen, kleding en andere hulpgoederen. Meer dan 30.000 christenen bereiken we via radioprogramma’s waarin ze worden aangemoedigd om vol te houden. 

LEES MEER OVER ONS WERK IN NOORD-KOREA 

Wilt u betrokken blijven bij het werk van Open Doors in Noord-Korea? Dat kan! Stuur online een bemoediging naar Noord-Koreaanse christenen. Uw bemoediging wordt vervolgens uitgezonden via verschillende christelijke radioprogramma's in het land.