BESTEMMING ONBEKEND


Nieuw dit jaar is dat we niet één, maar drie reizen organiseren naar een onbekende bestemming. Je kunt kiezen uit Azië, Latijns-Amerika of het Midden-Oosten.

Ben je beschikbaar voor God? En wil je je door Hem laten leiden? Heb je bovendien een verlangen om vervolgde christenen te ondersteunen en te helpen? Ga dan mee!

Bestemming Onbekend Azië

Aantal dagen: 10
Datum: maart/april 2019
Kosten: ongeveer 1.800 euro
Grootte groep: max. 8 personen

Bestemming Onbekend Midden-Oosten

Aantal dagen: 9
Datum: oktober 2019
Kosten: ongeveer 1.500 euro
Grootte groep: max. 14 personen

Bestemming Onbekend Latijns-Amerika

Aantal dagen: 11
Datum: oktober 2019
Kosten: ongeveer 2.300 euro
Grootte groep: max 14 personen

“Waar deze reis naartoe gaat, weten we zelf nog niet eens. We gaan naar een land waar op dat moment echt iets nodig is. Of dat nu helpende handen, bijbels, medicijnen of gebed is. Alles is dus mogelijk.” - Reiscoördinator Open Doors Nederland

Daar waar je nodig bent

Werken in hartje Egypte aan de wederopbouw van een kerk. Of Syrische vluchtelingen bemoedigen in Turkije. Of… Bijbels brengen naar Colombia. Het kan allemaal! Met bestemming onbekend gaan we namelijk daar naartoe waar we het meest nodig zijn. En waar je ook terecht zult komen, het wordt een onvergetelijke ervaring.

Bestemming onbekend is geen nieuw fenomeen binnen Open Doors. Tientallen jaren geleden was dit een van de manieren waarop we werkten. We wachtten dan vaak totdat een van onze veldwerkers met een gerichte vraag kwam. Soms waren er mensen nodig om Bijbels de grens over te brengen en een andere keer werd er gevraagd naar bidders. Op het laatste moment hoorden we waar de reis naartoe ging en pas dan instrueerden we de reizigers.

Zo zal het nu ook gaan. Je hebt geen idee waar je naartoe gaat, tot de voorbereidingsavond. Pas dan vertellen we over je bestemming, zodat je goed voorbereid op reis gaat. Voor iedere christen die houdt van avontuur!