De reis

De reis

“Waar deze reis naartoe gaat, weten we zelf nog niet eens. We gaan naar een land waar op dat moment echt iets nodig is. Of dat nu helpende handen, bijbels, medicijnen of gebed is. Alles is dus mogelijk.” Reiscoördinator Open Doors Nederland
  

Nieuwe reis?
Origineel idee, denk je misschien. Maar bestemming onbekend is geen nieuw fenomeen binnen Open Doors. Jaren geleden was dit één van de manieren waarop we opereerden. Er werd dan gewacht tot één van onze veldwerkers kwam met een gerichte vraag. Soms waren er Bijbelkoeriers nodig, een andere keer juist bidders. Kleine groepjes met Nederlandse reizigers werden dan geïnstrueerd en op pad gestuurd.
 

Waar naartoe?
Misschien beland je wel in hartje Egypte om te werken aan de wederopbouw van kerken, bemoedig je vluchtelingen uit Syrië of breng je bijbels naar Birma. De bestemming krijg je pas op Schiphol te horen. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat je goed voorbereid op pad gaat.
 

Waar aan voldoen?
Het belangrijkste is dat je beschikbaar bent voor God en je wilt laten leiden door Hem. Bovendien verwachten we een dienstbare houding en een verlangen vervolgde christenen te helpen en te ondersteunen.

Ontvang je deze informatie graag op papier? Vraag dan de reisfolder aan!

FOCUS: GEBED EN ONTMOETING
10 DAGEN
AUGUSTUS 2017
2.000 EURO
inclusief ontbijt/diner
exclusie drinken/fooi/visum (indien nodig)

 Deze reis is vol