Colombia


Colombia is een land vol tegenstellingen en contrasten. Geloof is daar één van. Christen-zijn kan bijvoorbeeld in alle vrijheid in hoofdstad Bogotá. Maar wanneer je verder noordwaarts trekt, merk je al snel dat criminele organisaties het daar voor het zeggen hebben. Vooral christenen zijn een gemakkelijk doelwit voor de guerilla's.

"Dichter bij de vervolgde kerk kun je eigenlijk niet komen. We aten ons ontbijt aan tafel met kinderen en tieners die vervolging hebben meegemaakt. Hun verhalen raakten me diep, omdat ik de vervolgde kerk in de ogen keek." - Hans* (reiziger)

Reizen naar Colombia

Focus: Bidden en ontmoeten
Aantal dagen: 11
Kosten: +/- 1.950 euro (incl. vliegticket)
Datum: november/december 2020**
Grootte groep: 10 personen

Elf dagen lang trek je op met een groep reizigers afkomstig uit verschillende landen. Jouw avontuur start in de hoofdstad Bogotá. Hier maak je kennis met de warme en gastvrije Colombiaanse cultuur. In een kindertehuis ontmoet je vervolgde christenen van verschillende leeftijden, zowel kinderen als hun ouders. Je bemoedigt hen en bidt met hen, maar organiseert en begeleidt ook verschillende activiteiten voor de kinderen. 
Wil jij deze kinderen omarmen en hen laten zien hoe waardevol ze zijn in de ogen van Jezus Christus? Ga dan mee met deze reis!***

Meld je aan voor deze reis          Vragen? Mail ons!

* Schuilnaam
** Heb je vragen over de exacte reisdata of over andere informatie? Mail naar reizen@opendoors.nl!
*** Een goede beheersing van de Engelse en/of Spaanse taal is voor deze reis een vereiste.