Egypte


De piramides van Gizeh zijn een van de zeven wereldwonderen. Ze behoren tot de oudste en beroemdste bouwwerken ooit. Hier waan je je in de tijd van de farao’s. In dit land met zijn rijke historie wonen al eeuwenlang christenen. Zij worden helaas ook al heel lang door de islamitische bevolking gediscrimineerd. En dat lijkt de laatste jaren toe te nemen.

“De christenen die ik in Egypte ontmoette, zijn een voorbeeld voor mij. Door hun levend geloof en hun verlangen om God in alles te dienen en te vertrouwen. Nu realiseer ik hoe belangrijk het is om alles van God te verwachten en Hem te blijven zoeken.” - Jannietha (reiziger)

Reizen naar Egypte

Focus: Bidden en ontmoeten
Datum: september/oktober 2020*
Aantal dagen: 9
Kosten: +/- 1500 euro (incl. vliegticket) 
Grootte groep: 20 personen

Christenen in Egypte hebben veel meegemaakt en vragen dan ook dringend om gebed. Tijdens deze reis hoor je hun heftige verhalen, maar ook hun getuigenissen. Wat doet het met je als je onder terreurdreiging leeft? Hoe reageert iemand op geweld? Wat is je reactie als je dochter wordt ontvoerd? Hoe blijf je - ondanks vervolging - toch vertrouwen op Jezus Christus? De Here God keert het kwade ten goede, zo blijkt ook in Egypte. En jij kunt daar getuige van zijn!

Meld je aan voor deze reis          Vragen? Mail ons!

* Heb je vragen over de exacte reisdata of over andere informatie? Mail naar reizen@opendoors.nl!