Hartverwarmend contact

Hartverwarmend contact

“Ik ben zo dankbaar voor de mensen die voor mij bidden.” Weduwe Kusum (25)
  

Wat is er aan de hand?
Radicale hindoes worden steeds feller en gewelddadiger in hun acties om andere religies uit de publieke samenleving te bannen. De regering weigert tegen hen op te treden. In vrijwel heel India hebben christenen te maken met discriminatie, ook vanuit de overheid. Christenen met een hindoeïstische achtergrond worden het zwaarst vervolgd. Familieleden, dorpsgenoten en hindoeleiders dwingen hen om terug te keren naar het hindoeïsme. Daarbij komt vaak mishandeling voor, soms zelfs moord.
 

Daarom maak je deze reis met Open Doors...
Hoe blijven christenvrouwen staande onder de zware druk in hun leven? Ontdek het tijdens de reis. Veel van de vrouwen die je ontmoet vertellen hun persoonlijke verhaal. Jouw bezoek is een grote bemoediging voor hen. Je bidt samen en leest uit Gods Woord. Zeer waarschijnlijk bezoek je een conferentie of training voor vrouwen. Dit is een prachtige reis voor elke vrouw die iets wil betekenen voor christenvrouwen in India.
 

Daarom maak je deze reis als toerist...
Na aankomst in Delhi heb je waarschijnlijk een dag lang de tijd om deze bruisende stad te ontdekken. Het verdere programma van deze reis wordt samengesteld in overleg met lokale contactpersonen. Na je aanmelding ontvang je hierover meer informatie.

Ontvang je deze informatie graag op papier? Vraag dan de reisfolder aan!

FOCUS: GEBED EN ONTMOETING
10 DAGEN
SEPTEMBER/OKTOBER 2017
2.275 EURO
inclusief ontbijt/diner
exclusief drinken/fooi/visum

 Nog 4 plekken vrij 

aanmelden