INDONESIË 

Focus: Bidden en ontmoeten
Aantal dagen: 10
Datum: februari 2020
Grootte groep: 10 personen


“Als de gemeenteleden bang zijn en de moed verliezen, wie gaat er dan nog naar de kerk?” Een christenvrouw uit Indonesië. Daarom moedigt ze gemeenteleden keer op keer aan om betrokken te blijven. 

Bruisend Jakarta

Na aankomst in Jakarta heb je waarschijnlijk een dag lang de tijd om deze bruisende stad te ontdekken. Het verdere programma van deze reis wordt samengesteld in overleg met lokale contactpersonen. Na je aanmelding ontvang je hierover meer informatie. 

Radicaal vervolgd

Christenen worden onderdrukt door radicale moslims. In sommige regio’s hebben radicale islamitische groeperingen het zelfs voor het zeggen. De meerderheid van de christenen kan nog ongestoord naar de kerk. Wel moeten kerken officieel toestemming vragen, en de lokale overheid kan een kerk zomaar sluiten. De sterkste vervolging wordt gevoeld onder moslimbekeerlingen. Hun families en islamitische strijders voeren de vervolging uit. 

Hoe blijven christenen staande onder de zware druk van hun islamitische familie? Ontdek het tijdens deze reis. Veel van de mensen die je ontmoet vertellen hun persoonlijke verhaal. Jouw bezoek is een grote bemoediging voor hen. Je bidt samen en misschien lees je samen uit Gods Woord. Dit is een prachtige reis voor elke christen die iets wil betekenen voor vervolgde christenen in Indonesië.

Meld je aan voor deze reis          Vragen? reizen@opendoors.nl